Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor hogy szokott lenni?
3 éve boldog kapcsoatban élek a kedvessemmel, és jó ideje tervezem hogy elvenném őt. Alkalmat még nem találtam, és eléggé bizonytalan is vagyok, mivel hát az ő asztala nem igen..hogy is mondjam, a kapcsolatban női létemre, én vagyok a dominánsabb, ha rajta múlna sose vinné feljebb a kapcsolatunkat. Annó még én kértem meg hogy legyen a barátom, eléggé kínos is volt számomra hogy nekem kell kimondanom.
És most nem tudom hogy hogyan kéne eléállnom, mint mondtam régóta tervezzem már, de sehogy se tudom megtenni...
Mégse mondhatom azt hogy "Hozzám jössz feleségül?", hisz ő férfi én meg nő..és eléggé furán hangzik..
Talán a "Hozzám jössz férjül?" lenne a megoldás? De ez sem hangzik túlságosan jónak...
Nem tudom mit és hogyan mondjak neki mikor eljönne a megfelelő pillanat..egyéb ötlet hogy mit mondjak a páromnak ami kevésbé kínos?
Ha eddig nem kérdezte meg akkor valószínűleg el se akar venni. De kérdezd meg tőle, hogy ő egyáltalán tart-e ott fejben, hogy egy házasságra méltónak ítélje meg a kapcsolatotokat. Lehet az lesz a válasza, hogy nem és a fejében meg se fordult.
Mondjuk ha kiheréled csóri pasit meg tudom érteni.
#1-es vagyok... Miért ragaszkodsz ahhoz, hogy konkrétan megkérd a kezét? Ki akarod herélni?!?!?! Eddig semmi kivetnivalót nem találtam ebben és igazából csak azt gondoltam nem vagy a szavak embere és nem megkérni akarod te, hanem csak rávezetni a házasságra. Viszont többen is írtuk, hogy egyszerűen csak mondd el neki mit szeretnél, szépen beszéljétek meg, de neked az nem elég, mint kiderült te rendesen meg akarod kérni a kezét, romantikusan. Eleve nem lehet romantikus az, hogy egy nő úgy viselkedik, mint egy férfi... Melyik részét nem érted? Áá, Te tuti csak viccelsz, ilyen nincs. Eddig vettem komolyan ezt a "kérdést"... Jó szórakozást a további válaszokon...
Ui.: ha ez komoly, sajnálom szerencsétlen pasit és ha van esze, mikor letérdelsz egy gyűrűvel szembe röhög és otthagy.
Úgy tűnik nem lejetőség a megbeszélés mert kérdező romantikus meglepetést akar. Arra lennék kíváncsi hogy mi lenne ha a pasi azt mondaná hogy "gondolkozom kell" 🙂.
Én próbáltam elképzelni ezt az embert de nem megy. Ha kicsit együgyü és lassú akkor megértem hogy nem tud dönteni semmiben tipus és a barátnő miért ilyen domináns. De ha nem így van akkor lehet hogy nem is akar előbbre lépni. Vagy létezik olyan ember akinek minden mindegy?
Amúgy ha már mindenféleképpen meglepi kell hogy legyen az első válasz pont jó. Valami szép körítéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!