Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 16-20 év körülieknél mi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-20 év körülieknél mi szokott lenni a szakítási ok?

Figyelt kérdés
2021. márc. 14. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Akármi szinte... Mint az idősebb korosztálynál:D
2021. márc. 14. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A rózsaszín köd miatt sokan nem gondolkodnak reálisan, és hiába mondja nekik mindenki, hogy szakítaniuk kell, nem akarják, és csak pár hónap múlva szembesülnek a valódi tényekkel.
2021. márc. 14. 21:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalás féltékenység
2021. márc. 14. 23:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Eltávolodás, veszekedés a legtöbb. (Személyesen velem megtörtént, hogy a szülők szakítottak szét minket. Sajnos az ő szülei se szerettek engem, és fordítva is. Szóval ellehetetlenítették a dolgokat)
2021. márc. 16. 23:48
 5/5 anonim válasza:

csak egy gyors fellángolás volt és utána semmiféle érzelmem nem volt iránta. élveztem hogy vele vagyok meg minden, de mintha teljesen eltompultak volna az érzéseim iránta...

egyszóval nem volt szerelem csak egy kis játszadozás, aminek úgy gondoltam minnél hamarabb véget kell vetni, hogy ne okozzak nagy kárt a másikban

2022. ápr. 19. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!