Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van mit bánnom ha tiniként nem volt barátnőm?
Első kérdés: nem, teljesen lényegtelen
Második kérdés: ugyanannyi esélyed van elsőre, mint ötödikre vagy tizedikre. Nagyon sokan házasodnak körülöttem középsulis (vagy középsuliból lévő) párral.
Rendes kalcsolatok a rövidtávú tinikapcsolatok. Általuk szereznek a lányok a fiúkról és firdítva tapasztalatokat, a párkapcsolat buktatóit es szépségeit megismerik, rengeteget tanulnak egymásról es önmagukról. Nálad ez kitolódott, sebaj, nincs ez napra, percre meghatározva.
Éld az életedet, ne töprengj annyit, ne rágódj, hanem csináld.
"Van mit bánnom ha tiniként nem volt barátnőm?"
Nem tudom, milyen életfelfogással, értékekkel rendelkezel, de nekem lenne mit bánnom, ha kimaradna. Ebben a korban sok örömöt tud adni, meg annyi féle érzelmet. Felpörget.
"Ezek a kapcsolatok még komolytalanok és rövid ideig tartanak általában?"
Így is lehet, és úgy is,hogy mind más, de jó érzés, ellentétes. Önbizalmat ad, életkedvet, mosolyt, szeretetet, és ellenkező esetben ezek ellentéteit.
Szerelem nélkül sokkal szürkébbek lennének napjaink
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!