Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Bejön, ha egy lány izmos?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Bejön, ha egy lány izmos?

Figyelt kérdés

Nem túlzott módon.

Ha igen, hol, mennyire? Pl finom kockahas jöhet?

Ha nem miért?

2022. okt. 16. 20:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
87%

#20 Így van, sok pasinak tetszik az izmos női láb, nekem is! ☺️

Mit sportolsz?

2022. okt. 21. 10:04
 22/28 anonim ***** válasza:
68%
#10 Hány kilós súlyokkal edzel?
2022. nov. 17. 06:55
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően mivel sportolok, ezért bejönnek az izmos csajok. Tetszik a több izom is, de csak egészen addíg amíg nem kondis izom, mert az valóban taszító tud lenni. Az atletikus alkat ha lehet ilyet mondani már eleve 10/8 nekem. Küllem alapján, úgy bármelyik nemből ha valaki mozgékony alkat, egyből szimpatikusabb mintha "nőies". Ezt a kifejezést se értem igazán, mi az, hogy "nőies"?(nemtudom hányadik hozzászóló írta ezt.) Izmosból is lehet nőies, sőt, ha régre megyünk vissza az időben, az "asszonyok" a sok házimunkától igen csak sok izmot növesztettek, ez is egy kicsit szembe megy a kijelentéssel. Mindenkit a környezete formálja, és ezért nem tetszik, amikor magának formálja valaki az izmait.
2022. dec. 26. 10:46
 24/28 anonim ***** válasza:
51%
A lepontozó brigád is megérkezett. Könyörgöm, nem az nem HASZNOS ami nem tetszik. Ennél a kérdésnél véleményt formálunk, nem konkrét választ adunk, miért lenne az egyik nem hasznosabb a másiknál? Bizonyos keretek közt.
2022. dec. 26. 10:48
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Én ősidők óta fétis szinten vonzódom az átlagnál izmosabb nőkért, és a legtöbb barátnőm eléggé meg is felelt ennek az igényemnek. Szerintem extrém szexi, ha egy nőnek vannak jól definiált izmai, domború combok, fenék, vádli, hangsúlyos bicepsz, alkar, hát. De ha a felsőteste nem is olyan izmos, a lába mindenképpen legyen az. Legalábbis nekem az ilyen alkat a nőideálom.
2022. dec. 29. 03:21
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

#25 nekem is az ilyen nők tetszenek, valahogy olyan különlegesek számomra.

Szerencsés vagy, hogy több ilyen barátnőd is volt. 💪🏼☺️

2022. dec. 29. 06:43
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

26: A nők szépségének megítélése nagyon szubjektív, vannak, akiknek csak a vézna nők tetszenek, szerintük az a nőies, talán mert zavarja őket, ha egy nő fizikuma veszélybe sodorja az ő erőfölényüket, de szerintem a szíve mélyén a legtöbb férfi a tónusosan, atletikusan izmos nőkhöz vonzódik. Az ilyet öröm megfogni, és általában a jellemről is sokat elmond, ha valaki sokat sportol vagy az izmokat fejlesztő fizikai aktivitást űz.

#25 -ös voltam.

2022. dec. 29. 11:33
 28/28 anonim válasza:
0%
Szerintem undorító.
2023. ápr. 11. 08:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!