Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha ezt érzem?
Normális az, hogy amikor az exemről hallok valamit, vagy barátok mondják, hogy látták őt valamikor, akkor megdobban/össze szorul egy kicsit a szívem?
Normális ha így érzek?
(Körülbelül egy éve szakítottunk, első igazi szerelem volt, komoly kapcsolat, majdnem 3 évig voltunk együtt, nem tudok azóta nagyon róla semmit)
Nekem 50 év múlva is megdobbant a szívem, amikor felismertem a villamosról az utcán sétáló volt szerelmemet, az elsőt. Már tiszta ősz, sétabottal jár, és mégis.
Minden változik, de az emlékérzés megmarad. 🙂
Szerintem is teljesen rendben van ez.
Az első nagy szerelmemről, ha hallok, bár próbálok teljesen érdektelen maradni a témával kapcsolatban, a mai napig izgatott leszek (nem úgy!😂)...pedig férjem van, akivel imádjuk egymást (olyan szerelem első látásra a mi kapcsolatunk) és van kettő (úton a harmadik) csodálatos gyerekünk. :)
Enyhülni fog tutira (régebben nekem is összerándult a gyomrom), de idő és legalább egy új igazi szerelem kelleni fog szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!