Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ráírjak?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik a suliból(neki mindig máshol van az órája, csak néha a lépcsőn találkozunk ott meg nyilván nem állok le vele a lépcső közepén beszélgetni) és lehetséges, hogy megtaláltam de nem vagyok benne biztos, hogy ő az mivel nincs profilképe. Ha ráírnék, beszélgetnénk és kérnék tőle képet és nem az akit keresek akkor mit mondjak neki miért írtam rá? Hogy tudnám akkor nem bunkón lerázni?2022. okt. 13. 21:18
1/8 anonim válasza:
Az se biztos, hogy küld, mert nem fogja érteni. Inkább kérdezd meg egy suliba jártok-e.
2/8 A kérdező kommentje:
Abban biztos vagyok, hogy egy suliba járunk
2022. okt. 13. 21:27
4/8 anonim válasza:
Aztán mégis mi a tökömért küldene neked képet? 🤣
5/8 anonim válasza:
Ebben a formában ezt nem javasolnám.
6/8 anonim válasza:
Keresd az alkalmat, hogy beszédbe elegyedhess vele (akár a lépcsőkön is).
7/8 anonim válasza:
Menj oda hozza és mond azt
Hogy dugni akarsz. Ennyiből meglesz a siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!