Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit gondolhat?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nekem bejön, sokszor találkozik a tekintetünk a folyosón, néha köszön is, de nem nagyon tudom, hogy ez nekem szólt, vagy épp a barátnőimnek akikkel vagyok. Instán követjük egymást, de eléggé össze vagyok zavarodva, nem értem, hogy ő akar-e valamit:/2022. okt. 11. 22:02
1/9 anonim válasza:
Miért akarna bármit is? Attól még mert követ instán és köszön a folyosón nem kell egyből az esküvőt szervezni.
2/9 anonim válasza:
Fiatal srác, tehát dugni akar.
Többet csak az idősebb pasik akarnak.
Több = nem csak dugni akar, hanem moss és főzz is rá, meg lehetőleg tartsd is el.
3/9 anonim válasza:
Én ezek alapján nem gondolnék semmi különösre.
4/9 anonim válasza:
Ha VELED akarna valamit, akkor már volt ideje elkezdeni. De nem kezdi...
Adhatsz neki jeleket, de csak "arra" kellenél neki, ha fogadja is a jeleidet.
Ffi.
5/9 A kérdező kommentje:
miért gondoljátok, hogy csak arra kellenék neki? beszéltünk már régebben, mert voltunk egy társaságban (csak ketten nem beszéltünk), ő nagyon nem az a típus
2022. okt. 12. 19:10
6/9 anonim válasza:
Ha akarna valamit veled, akkor már közeledett volna feléd.
7/9 anonim válasza:
Mi lenne, ha egyszer az életben barátnők nélkül is láthatna téged?
Talán még a bátorsága is megjönne.
Csaxólok...
8/9 anonim válasza:
Néha bizony várni kell arra a percre, amikor egyedül van a lány és nem a barátnőivel, de igyekezni kell kifogni ezt a pillanatot.
9/9 anonim válasza:
Teszteld le mennyire érdekled őt. Instan rakj ki magadról egy storyt, használj csúszkát vagy valami matricát (lehet reagal és behuz maxra vagy valami), ha van snaped streakelj vele lehet replayezne. Ha ezeket csinálja tuti felkeltetted a figyelmét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!