Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elofordulhat h beleszerettem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elofordulhat h beleszerettem a legjobb baratnombe?

Figyelt kérdés
Ugy erzem h tenyleg igaz, de lany vagyok es o is az... Van egy osztalytarsam aki probal segiteni, es egyebkent nem erzem azt hogy annyira viszonzatlan lenne. Ha lenne eleg batorsagom hozza es megprobalnam megcsokolni (vagy o engem esetleg) akkor mit csinaljak? Mert nekem meg nem volt rendes parkapcsolatom, es ilyet sem ereztem meg ennyire erosen senkinel. De el sem szeretnem rontani a baratsagunkat ezzel az egesszel, es felek higy mi tortenne ezek utan ha elcsattanna vmi vagy nem tudooommm.

2022. okt. 6. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

Ne az érzelmek a fontosak ennek a témánál, hanem a szexuális vonzalom.

Ha felizgulsz rá, kívánod, le akarsz vele feküdni, akkor igen, biszexuális vagy leszbikus vagy.

Ha csak simán kellemes érzéseid vannak, akkor meg csak bebeszéled magadnak, mert a közösségi médiában ezt látod, hogy a LMBTQ embernek lenni divat.

2022. okt. 6. 15:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Panszexualis vagyok egyebkent, es mar regebb ota erzek igy iranta, kb 2 eve, de nem tudom ezt megmondani pontosan, a suliban es mindig mellette vagyok, otthon pedig allandoan ra gondolok es az egyik rossz szokasom, h este lefekvesnel hulye sztorykat talalgatok ki vele.
2022. okt. 6. 16:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Így már értem.

Csak azért szóltam, mert én LMBTQ-barát heteró vagyok, és szerintem megnehezítheti a melegek esetét az, hogy egyesek divatot csinálnak a homoszexualitásból, amikor ez egy komoly dolog.

Én kiállok a melegek mellett, de az nem tetszik, hogy divatolnak egyesek, mert elveszlik a téma komoly súlya.

Amit neked tudok mondani:

Ha pánszexuális vagy, akkor a legsarkallatosabb kérdés az, hogy el mered-e mondani ezt annak a lánynak. Mit szólna hozzá?

Ha esetleg elutasít, akkor lehettek még barátok? Stb...

Nem ismerem a lányt, neked kell mérlegelni a dolgokat.

De bárhogyan is döntesz, ne csinálj olyat, amiből baj lehet.

#1 voltam.

2022. okt. 6. 16:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Még valami: igen, előfordulhat, hogy beleszerettél.
2022. okt. 6. 16:18
 5/5 anonim ***** válasza:
A Ház a tó túloldalán 2.ben is ez volt. Ám az a csaj, aki beleszeretett a barátnőjébe félreértette a dolgot, mert a másik fél csak szórakozni akart. 😃 Nehogy te is így járj.
2022. okt. 6. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!