Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érez valamit irántam ha sokszor azon kapom hogy engem néz?
Figyelt kérdés
Szoktunk beszélgetni is, de van olyan is mikor elkerül engem. De pl nemrég történt, hogy látta hogy tesim lesz és kiment pontosan oda cigizni meg beszélgetni ahol az órám volt.
Csak azért kérdezem ezt, mert nem tudom hogy most csak ezekbe a dolgokba belegondolok bármit, vagy tényleg érez valamit irántam
2022. okt. 5. 22:19
1/5 Kattoryory válasza:
Ezt nem tudni ennyiből. Nekem volt hogy nézegetett és úgy gondoltam bejövök neki, kezdeményeztem aminek kezdetben örült is, majd 2 találkozó után visszautasított.
2/5 anonim válasza:
Mindenesetre tetszel neki. Nem ismer, így még ezen kívül nemigen érezhet különösebbet.
3/5 anonim válasza:
Egyet értek az előttem válaszolókkal. Valóban tetszhetsz neki külsőre, de azt szerintem is túlzás állítani, hogy bejössz neki, legalábbis ennyiből.
5/5 anonim válasza:
Szerintem átlagos nem vagy neki, de többet kéne beszélgetnetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!