Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki, hogy újra akarom vele kezdeni? 18/L
Szakítás óta is csak rá tudok gondolni, mindig vele álmodok,
próbáltam mással, de nem ment, nem érzem magam senkivel jól. Volt barátomnak most nincs is barátnője. Hogyan vegyem fel újra vele a kapcsolatot? Hogy kezdeményezzek? Egyelőre csak beszélgetni akarok vele, úgy váltunk szét hogy nem tiltottuk egymást, azt se mondtuk hogy nem beszélünk többet. Mással nem tudnám elképzelni az életet csak vele! Olyat adott amit más nem! Vele önmagam lehettem! A barátom anyja hazudott rólam csúnyákat és hamis bizonyítékot is gyártott ellenem, bekevert ezért lett szakítás, de azóta változott szerintem a helyzet úgy érzem. Tudom mit kell tennem, egyenlőre barátok lennénk csak a volt barátommal és talán újra tudjuk kezdeni, tisztázzuk a régi félre értéseket stb..
Minden hajnalban és éjszakánként megébredek és sírok, csak rá gondolok. Nem bírom nélküle! Légyszi olyan kíméljetek azzal, hogy nem érdemes újra kezdeni mert tudom, hogy vele igen érdemes!
"A barátom anyja hazudott rólam csúnyákat és hamis bizonyítékot is gyártott ellenem, bekevert ezért lett szakítás,"
És már meghalt, vagy mi lesz másképp a jövőben?
Kedves kérdező!
Ha nem tudod hogy ő érez-e irántad valamit akkor felvilagositalak.
Az a fiú nem szeret téged, ha szeretett volna nem szakítottak volna.
Egyszerűen nem bízott meg benned és még arra se veszi a fáradságot hogy minimum barátok legyetek.
Nekem is van kérdésem feléd :
Miért nincs egy fikarcnyi önbecsülésed se?
Hogy lehet egyáltalán így oda lenni egy fiuert, aki le se sz@r?
Ébredj végre fel még egyszer leirom:
ez a 'anyuci pici fia' nem szerelmes beléd.
Mit akarsz elerni? Hogy kihasznaljon? Mert az lenne a vége, ha annyira szeretett volna akkor ha titokban is de együtt lennétek.
Tudom hogy most nehéz, de elmulik ez az érzés is, hagyj neki időt. Annak semmi értelme hogy más fiúkkal próbálkozol, ha nem érzel semmit.
Viszont annak meg aztán végképp nincs hogy olyan valaki iránt futsz akinek nem érsz semmit.
Úgyhogy ne akarj neki mondani semmit mert nem lesz jó vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!