Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy a barátnőm azzal dicsekszik nekem ,hogy jobban szereti a macskáját mint akárkit, beleértve engem is?
Az én exem is ilyen volt.
Elég beteg volt a lelkivilága és nem lehetett rajta segíteni, plusz mellette az enyémet is eléggé elcseszte. Menekülj a macskaimádó lányoktól!
Én ugyanezt tenném vele. Vennék valamit (ami nem hordozható), amire nagyon büszke vagyok, és állandóan azt hajtogatnám, hogy alig várom hogy hazamenjek és foglalkozhassak az adott tárggyal, hogy már úgy szeretem mintha élőlény lenne, és kezdem úgy érezni, hogy mindennél fontosabb lett számomra (legyen az bármi).
Aztán elkezdenék kevesebb találkozni a párommal és kevésbé figyelmes lenni, mintha tényleg fontosabb lenne az általam annyira "imádott" tárgy.
Ezt kb. egy-két hónapig játszanám, ha a párom nem venné észre ezt, vagy nem érdekelné, akkor otthagynám.
Ha szóvá tenné, hogy mostanában nekem fontosabb az a valami és jobban szeretem azt, mint őt, akkor megkérdezném, hogy: NA, MILYEN ÉRZÉS?
Ha belátná, hogy igazam van, vele maradnék. Ha elkezdene veszekedni, hogy az más, és nem látná be, hogy ő ugyanezt csinálja, akkor is szakítanék.
Csak akkor fogja tudni valaki beleélni magát a másik helyzetébe, ha vele is megtörténik ugyanaz. Addig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!