Mennyire oké, hogy sógornőm ezzel dicsekszik és viccelődik?
Figyelt kérdés
Én és a férjem nem keresünk valami jól, én végképp nem. Sógornőm (férjem húga) hál istennek jól keres, viszont már többször is felhozta ezt picit gúnyos/viccelődös módon, ami nekem nem esik túl jól. Pl. olyanokon viccel, amikor mi felhozzuk, hogy ez vagy az ilyen sokba került, hogy jaj hát neki az megse kottyan haha hát el se tudja képzelni, hogy valakinek 30ezer ft kiadás sokat jelent. És ehhez hasonlók. Hogyan lehet az ilyen lereagálni vagy egyáltalán miért jó ez neki, hogy kb kinevet bennünket? Én nem irigylem tőle, hogy jól keres, sose irigykedtem ilyesmire, szóval nem ezért bánt a dolog.2022. aug. 21. 16:53
1/3 anonim válasza:
Ebből a példából nekem az jön le, hogy nem titeket akar fikázni, hanem magát akarja ilyenekkel felemelni, olyan színben feltüntetni mintha gazdag lenne vagy hasonló. Ahogy szokták mondani, tipikus pénzes proli viselkedés. Gondolom nem túl tanult egyén, és érzelmileg eléggé alacsony szinten van.
Lehetőleg ne beszélj vele pénzügyekről, mivel láthatóan képtelen értelmesen reagálni, meghallgatni. Ha tanácsra van szükséged, máshoz fordulj. Ha felhozza mekkora ász, engedd el a füled mellett.
Ha konkrétan belétek áll, hogy mekkora szegény szrok vagytok, lenézően viselkedik, megvet, próbál belétek rúgni, na onnantól kell komolyan fellépni és elküldeni a jó édesbe.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát de egyébként tanult, diplomás nőről van szó.
De köszönöm a válaszod és a tanácsod!
2022. aug. 21. 17:40
3/3 anonim válasza:
attól még, hogy valaki "tanult, diplomás nő" még lehet proli... jó modort nem adnak sajnos a csicsa papírhoz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!