Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány akit három hete...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akit három hete ismertem meg!!!???

Figyelt kérdés

Már bókolt sokszor (velem ez milyen jó lenne, én ezt is tudnám), de mostanában, van hogy nem válaszol a kérdésemre egyáltalán, vagy ha igen sokkal később, de o is visszakérdez olyankor. (hosszan válaszol mindig)

Suliban más a helyzet mosolyog, szemezünk a héten a hátát is megtudtam simogatni egy kicsi. A héten kezdte el ezt a nem válaszolok, de megnézem dolgot. Suliban másképpen viselkedik.

De az közösségi média felületem után O érdeklődött, hogy ott is beszéljünk, szóval nem értem. De most nem írtam neki 5 napig és ö keresett, bókolt megint.

állītólag ezt természetes, húzza az agyam.

2022. okt. 1. 21:06
 1/10 A kérdező kommentje:

mindig bókolok neki és a visszejezésekböl tudom, hogy tetszik neki.

12. évfolyamosak vagyunk. 19 F 18L

2022. okt. 1. 21:07
 2/10 A kérdező kommentje:
de szerdán házibuliba oda mentem és a barátnői elott, megint furcsán viselkedett, háta mögé ültem és elült, meg nem mert velem táncolni. Azt mondtak biztos zavarba volt. Nem tudok rajta eligazodni .
2022. okt. 1. 21:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
De mi a kérdés?
2022. okt. 1. 22:14
 4/10 A kérdező kommentje:
az hogy miért viselkedik így vele????
2022. okt. 1. 22:25
 5/10 A kérdező kommentje:
a leírtak alapján
2022. okt. 1. 22:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nem szeret chatelni, vagy nem mindig lóg ott

Ha neked bejön, miért nem hivtad eL, lehet unja már téged

2022. okt. 1. 22:33
 7/10 anonim ***** válasza:
18%
Nme tdom értlemezn a kédrést mre olayn szraul irs h a zhihteln. Tnuj mar mge nrmsian irnni.
2022. okt. 1. 22:34
 8/10 A kérdező kommentje:
7# haha
2022. okt. 1. 22:50
 9/10 A kérdező kommentje:
de azt nem értem, hogy miért ilyen velem?? suliban kedves, foleg ha egyedül van. Online meg kedve van akkor reagál.
2022. okt. 2. 14:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, hogy miért csinálja ezt. Vagy már megoldódott/kiderüét a probléma?
2022. nov. 2. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!