Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az ilyen haj mennyire jön be nektek?
17 éves vagyok és arra gondoltam kicsit ki szeretnék tűnni a "tömegdivatból"...
Gondolok én a hajviseleten belül a dauer göndör meg a buzz cut cuccra amilyet szinte mindenki hord.
Legfőbbképpen magam miatt szeretnék ilyen rövid raszta hajat, de azért nem bánnám ha a lányok is kedvelnék vagy tetszene nekik ( gondolom lenne olyan aki meg akarná fogni vagy hozzá érni ehez a hajhoz)
Szerintetek a lányoknál nagyon mellé lehet lőni az ilyen hajjal?
Linkeltem képet!
A többiekkel ellentétben, szerintem egyáltalán nem gáz. Persze, csak ha jól is áll. Van akin nagyon erőltetetten néz ki. Ismerek embereket, akik raszták. Azt is ugyan úgy lehet ápoltan tartani, nem leszel tőle "koszosabb" vagy "büdösebb". (Elég tisztaság mániás vagyok, úgy mondom ezt.)
Ha tetszik, csináld. DE ahogyan te is látod a többi válaszból, lesznek olyan emberek akik majd megkérdőjelezik a döntésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!