Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok az ilyen haj mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok az ilyen haj mennyire jön be nektek?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és arra gondoltam kicsit ki szeretnék tűnni a "tömegdivatból"...

Gondolok én a hajviseleten belül a dauer göndör meg a buzz cut cuccra amilyet szinte mindenki hord.

Legfőbbképpen magam miatt szeretnék ilyen rövid raszta hajat, de azért nem bánnám ha a lányok is kedvelnék vagy tetszene nekik ( gondolom lenne olyan aki meg akarná fogni vagy hozzá érni ehez a hajhoz)

Szerintetek a lányoknál nagyon mellé lehet lőni az ilyen hajjal?

Linkeltem képet!

[link]

2022. szept. 28. 23:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%
Nekem nem tetszik.
2022. szept. 28. 23:33
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
Carl Gallagher rovid fonott raszta haja a shamelessbol pl tetszett nekem
2022. szept. 29. 00:33
 3/15 anonim válasza:
100%
Röhejes
2022. szept. 29. 00:34
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Nekem sem. A raszta haj több éves befektetés, nem lehet tisztítani, higieniatlan, a végén meg ha le akarod vágni furcsa lesz. Illetve kevés embernek áll jól. Meghagynám az afro embereknek :) Ezen felül van csomó olyan ami nem a mostani divat, mégis a legtöbb lánynak tetszik :) Ráadásul a raszta úgy tűnik, mint igénytelen típus, de kevés fodrász ért hozza és jarni kell megcsináltatni.
2022. szept. 29. 00:36
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
Nekem se jön be annyira, de ha neked tetszik, akkor csináltass ilyet nyugodtan.
2022. szept. 29. 05:22
 6/15 anonim ***** válasza:
85%

Egyetértek #5-el, agyon rondán néz ki szerintem, de ha neked tetszik, akkor vágass ilyent.

Viszont, ha az a célod, hogy kedveljenek a lányok, szerintem inkább mellőzd. Ahogy többen írták előttem is, elég higéniátlan, meg fura is szerintem.

2022. szept. 29. 05:36
 7/15 anonim ***** válasza:
67%
Igénytelen és gusztustalan. Én messzire kerülnélek.
2022. szept. 29. 08:51
 8/15 anonim válasza:
60%
Ismerősöm raszta volt tinédzserkorában, azóta kopaszodik...
2022. szept. 29. 08:56
 9/15 anonim ***** válasza:
95%
Mintha egy óriáspók lenne a fejeden. Amúgy is gyanús, ha valaki a külsejével akar kitűnni mások közül, azt a benyomást kelti, hogy mással nem tud.
2022. szept. 29. 09:59
 10/15 anonim ***** válasza:
76%

A raszta egyedül a fekete bőrszínű (nagyon nagyon fekete, nem cigány barna) embereknek áll jól.

Eddig 1 lányon láttam, akin tetszett. De amúgy nem tetszik, pláne pasin nem.

Az, hogy valaki biztos a hajad miatt szóba áll veled és hozzá akar érni már most kudarcra van ítélve. Ilyet egy érettebb lány nem csinál. Oviba elmegy, 15 felett nem szokás ilyen indokkal oda menni máshoz. Meg a lányok nem kifejezetten fognak kezdeményezni.

Meg szerintem igénytelen. Nem lehet normálisan hajat mosni, nem szellőzik eléggé a fejbőr és az sem utolsó, hogy kevés fodrász tudja JÓL megcsinálni (a képen sincs jól megcsinálva, össze vissza állnak ki szálak).

2022. szept. 29. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!