Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Hétszer tiltott...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Hétszer tiltott le egy csaj...

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy van egy lány, bejött nekem, én is neki, de valamiért mindig letiltott. Visszanéztem a beszélgetéseket, próbáltam rájönni, nem volt rá konkrét válasz vagy bármi ok. Persze, én állat hét reget csináltam, csak miatta. Szerencsére régebben említettem neki, hogy van egy pár reg más okból, volt is... 3. De én többet csináltam. Beszélgettünk kicsit, nem válaszolt, miért tiltott le, aztán megint letiltott. Most ez a hetedik regem volt instán. Ezt már kurvára nem bírom idegekkel. Tiktokon írtam neki kommentben, ott nem tiltott le, válaszolt is. Most mégis mit csináljak? És vajon miért csinálja ezt?

Én 18, ő 14.

2022. szept. 28. 22:52
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
100%
Mit pattogsz egy 14 évesen? 😃 lépjél tovább, hagyjad békén. Valami nem okés ha nem esik le neked h nem vagy neki szimpi.
2022. szept. 30. 03:23
 22/22 anonim ***** válasza:
Hülye.
2022. szept. 30. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!