Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Hétszer tiltott...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Hétszer tiltott le egy csaj...

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy van egy lány, bejött nekem, én is neki, de valamiért mindig letiltott. Visszanéztem a beszélgetéseket, próbáltam rájönni, nem volt rá konkrét válasz vagy bármi ok. Persze, én állat hét reget csináltam, csak miatta. Szerencsére régebben említettem neki, hogy van egy pár reg más okból, volt is... 3. De én többet csináltam. Beszélgettünk kicsit, nem válaszolt, miért tiltott le, aztán megint letiltott. Most ez a hetedik regem volt instán. Ezt már kurvára nem bírom idegekkel. Tiktokon írtam neki kommentben, ott nem tiltott le, válaszolt is. Most mégis mit csináljak? És vajon miért csinálja ezt?

Én 18, ő 14.

2022. szept. 28. 22:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén, egyértelműen nem akar tőled semmit. Ha igazán kedvelne, akkor nem tiltana le.
2022. szept. 28. 22:58
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Mit csinálj?? Kopj le róla. Ilyen egyszerű.
2022. szept. 28. 23:02
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Ne erőltesd.

Az, hogy néha szól hozzád néhány szót, nem jelenti azt, hogy beszélgetni is szeretne veled.

2022. szept. 28. 23:05
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Az első letiltásnál méltósággal továbblépek.
2022. szept. 29. 00:41
 5/22 anonim ***** válasza:
88%

14 éves pelenkással mit szórakozol? Jó hogy nem már ovisokat zaklatsz.

Türelmes csaj, én már rég feljelentettelek volna.

2022. szept. 29. 01:29
 6/22 anonim ***** válasza:
89%
Egyszerűen éretlen. Én sem eröltetném ezt tovább.
2022. szept. 29. 05:23
 7/22 anonim ***** válasza:
89%
Én sem igazán értem, hogy miért nem inkább a saját korosztályodból választassz párt magadnak. Egy 14 éves lányon sehogyse fogsz tudni kiigazodni, ezt mint lány mondom neked. Máskülönben meg úgy őszintén mit vártál egyáltalán? Ebben a korban még nagyon gyerekes a legtöbb lány, nem sértésnek szánom, de szerintem amiket irogattál neki, azt ő pár barátnőjével olvasgatta és vihorászott rajta.Én emélkszem 6. osztályban valentin napkor egy 8.-os gyerek küldött a lány osztálytársamnak szerelmes levelet, ő meg 5 barártnőjével vihorászott rajta egész áldott nap és mutogatta mindenkinek. Szerencsétlen srácot meg hónapokig szivatták miatta. Szóval szedd össze a maradék becsületed és lépj szépen tovább
2022. szept. 29. 05:46
 8/22 anonim válasza:
100%
Van még kb 4 milliárd nő a Földön, biztos vagyok benne, hogy találsz egy korodbelit is.
2022. szept. 29. 08:53
 9/22 qkker1 ***** válasza:
100%
Hagyd békén, ilyen egyszerű!
2022. szept. 29. 09:02
 10/22 A kérdező kommentje:
Mert annnyira hihetetlenül gyönyörű. Ha látnátok, ti sem bírnátok ki, hogy ne akarjátok őt.
2022. szept. 29. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!