Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 18 éves fiúnak honnan van pénze autóra, meg a barátnőjére?
Figyelt kérdés
Drága ajándékot vesz a barátnőjének, pl tablet. Honnan van 18 évesen erre pénze?
Szülőktől?
Csajnak nem gáz hogy a fiú szülei pénzéből kap ajándékot?
2022. szept. 27. 16:17
1/8 anonim válasza:
NE IRIGYKEDJ!
Ennyi idösen már vöven lehet jövedelme pl. diákmunkából vagy egyéb saját forrásból. Föleg, hogy egy tablet azért nem olyan óriási összegbe kerül!
2/8 anonim válasza:
örökölt, szülöktől, nyert lottón
3/8 anonim válasza:
- Szülőktől
- Diákmunka
- Örökség
- Szerencsejáték
- Valamiféle befektetés
Akár ezek kombinációja. De az első (szülök) a legvalószínűbb.
4/8 anonim válasza:
Gazdag szűlök.. autó , barátnő pénzelése .. így könnyű ha apuci alá teszi meg a zsebébe.
5/8 anonim válasza:
3-ast felpoktozzatok de 2estvinkabb lepontozzatok az igen
6/8 anonim válasza:
Hidd el, a csajt nem igazán érdekli, hogy honnan van a pénz, de egyben az is biztos, hogy ott nincs szerelem, azaz konkrétan megveszi magának a csajt... Hát nem tudom, nekem ilyen formában nem kéne barátnő.:/
7/8 anonim válasza:
Jövedelme simán lehet diákmunkából, de gondolom a szülők is besegítettek neki.
Nyáron én is havi 400 lepedőért dolgoztam, most pedig hétvégente járok dolgozni suli mellett, így én is simán tudok kicsit drágább dolgokat venni ajándékba.
8/8 anonim válasza:
Miért olyan elképzelhetetlen, hogy valaki megemeli a valagát és elmegy dolgozni? Számtalan 18-20 éves ismerősöm van, akinek pl van kocsija. Tudod hogy szerezte? Dolgozik. Attól hogy te lusta vagy, más még nem feltétlenül az. Irigykedés helyett el lehet menni diák munkázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!