Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy 18 éves fiúnak honnan van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 18 éves fiúnak honnan van pénze autóra, meg a barátnőjére?

Figyelt kérdés

Drága ajándékot vesz a barátnőjének, pl tablet. Honnan van 18 évesen erre pénze?

Szülőktől?

Csajnak nem gáz hogy a fiú szülei pénzéből kap ajándékot?

2022. szept. 27. 16:17
 1/8 anonim ***** válasza:
26%

NE IRIGYKEDJ!

Ennyi idösen már vöven lehet jövedelme pl. diákmunkából vagy egyéb saját forrásból. Föleg, hogy egy tablet azért nem olyan óriási összegbe kerül!

2022. szept. 27. 16:20
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
örökölt, szülöktől, nyert lottón
2022. szept. 27. 16:47
 3/8 anonim ***** válasza:
95%

- Szülőktől

- Diákmunka

- Örökség

- Szerencsejáték

- Valamiféle befektetés

Akár ezek kombinációja. De az első (szülök) a legvalószínűbb.

2022. szept. 27. 16:56
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Gazdag szűlök.. autó , barátnő pénzelése .. így könnyű ha apuci alá teszi meg a zsebébe.
2022. szept. 27. 22:50
 5/8 anonim ***** válasza:
15%
3-ast felpoktozzatok de 2estvinkabb lepontozzatok az igen
2022. szept. 28. 05:26
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Hidd el, a csajt nem igazán érdekli, hogy honnan van a pénz, de egyben az is biztos, hogy ott nincs szerelem, azaz konkrétan megveszi magának a csajt... Hát nem tudom, nekem ilyen formában nem kéne barátnő.:/
2022. szept. 28. 05:55
 7/8 anonim ***** válasza:
49%

Jövedelme simán lehet diákmunkából, de gondolom a szülők is besegítettek neki.

Nyáron én is havi 400 lepedőért dolgoztam, most pedig hétvégente járok dolgozni suli mellett, így én is simán tudok kicsit drágább dolgokat venni ajándékba.

2022. szept. 28. 21:19
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért olyan elképzelhetetlen, hogy valaki megemeli a valagát és elmegy dolgozni? Számtalan 18-20 éves ismerősöm van, akinek pl van kocsija. Tudod hogy szerezte? Dolgozik. Attól hogy te lusta vagy, más még nem feltétlenül az. Irigykedés helyett el lehet menni diák munkázni.
2022. szept. 29. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!