Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán ennek a dolognak lehet még reménye?
Figyelt kérdés
Nyáron voltam dolgozni,és ahol dolgoztam megtetszett egy fiú,sokáig nem tudtam a nevét akkor mikor voltam még új volt ott,mikor rám nézett mindig vissza nézett. Most a napokban megtaláltam a nevét,viszont újra ott dolgozni előre láthatólag október végén tudok majd. Szerintetek lehet arra esély hogy ott lesz? Azóta nem tudom kiverni a fejemből mindig,rágondolok meg ahogy rámnézett.2022. szept. 22. 13:35
1/6 anonim válasza:
Írj rá, ne várj feleslegesen! Nem csak munka közben lehet ismerkedni. ;-)
2/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá,csak az a gond nem merek,mert véleményeim szerint a fiúnak kellene megtenni az első lépést,én nem olyan típusú vagyok.
2022. szept. 22. 14:00
3/6 anonim válasza:
Csak akkor kell lepnie, ha egyertelmuen adtad neki hogy bejon neked.
Persze a felenkek nem lepnek fele olyan batran.
Amugy manapsag csajok is kezdemenyezhetnek.
Irj ra, feleslegesen varni
4/6 anonim válasza:
ÍRJ RÁ!!! Én már többször is lépetem és bár nem mindig jártam sikerel bár töbségben igen és örülök hogy megtetem mert jól jártam vagy öszejött vagy nem de minig szeretem új tapasztalatot vagy öszejött és lett egy kapcsolatom. MERJ LÉPNI!!!
5/6 anonim válasza:
Egyetértek a többiekkel! Sok fiú barátomtól hallottam, hogy néha levesz nagy terheket a vállukról, ha nem mindig ők köszönnek először, hívnak el randira, stb.
6/6 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy egy másik lány talán nem gondolkodna ennyit, ha róla lenne szó. Írj rá mihamarabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!