Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek agyak a dolognak mégy egy esélyt? 17F
Figyelt kérdés
Van egy 19 éves lány aki nagyon tetszik nekem már hónapok óta ő az első ember aki iránt többet érzek és furcsa mert nem kerestem a szerelmet hanem ő talált meg engem.:) És az is érdekes hogy mikor legelősször találkoztam vele egy cseppet sem érdeket a lány de amint elkezdtünk beszélgetni akkor volt bennem egy olyan érzés hogy ha a közelében vagyok az olyan mint ha szivárványok közt ugrándoznék:D és gumi macikat ölelgetnék:D vagy nutella tengerben fürödnék.:D A lányról csak annyit mesélnék hogy hosszú barna hajú kb egy magasak vagyunk kb 171 cm lehetünk mindketten és emelet nagyon normális és nem az a tipikus hisztis sminkes vásárol mai lány hanem egy végtelenül rendes nő és a természetes szépsége levett a lábamról magamról csak annyit egy 17-éves átlagos fiú vagyok szintén barna hajú.:D a sport meg a művészet a mindenem imádok focizni és mellette tanulni is szeretek most például bele vágtam a spanyol nyelv tanulásba.:)Viszont rá térek a lényegre ennek a lánynak nemrég írtam egy levelet amibe leírtam hogy mit érzek iránta majd később meg kérdeztem hogy mit szól a levélhez és azt mondta hogy nagyon rendes srác vagyok de kapcsolatra se nemet se igent nem tudott mondani illetve hozzá tette hogy neki most nincs szüksége egy kapcsolatra.Viszont szerintetek próbálkozzak nála mert én már 79%-ban le mondtam róla de érdekes hogy a mióta óda adtam a levelet nem romlot meg a viszonyunk.De vég szóul nagyon nem tud kimenni a fejemből ez a lány és még mindig ha meglátom olyan mintha egy réten pillangók közt ugrándoznék és közben micimackó ellopott mézes bödönét enném..:D
Hali. Szerintem időt kell neki adni. A jelenlegi barátnőmmel (több, mint egy éve vagyunk együtt) is így volt, hogy nem mert belemenni velem egy kapcsolatba, de miután megismert rendesen utána már könnyebben látta be, hogy megéri neki. Hívd el valahova, és beszélgessetek.... Egy idő után be adja a derekát :) Ez idővel jön. Nem szabad siettetni, hogy csak már legyünk együtt, mert én is így voltam vele. Egyszer részegen leírtam neki, hogy mi lenne ha összejönnénk, és rá 1 hónapra össze is jöttünk. Ha látod rajta, hogy szeret veled lenni, akkor csak csavargasd a fejét, hülyülj, és minden rendben lesz. Sok sikert, drukkolok!
2018. szept. 4. 12:05
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2018. szept. 4. 12:21
4/11 anonim válasza:
Szerezz be egy M5-ös BMW-t. :)
2018. szept. 4. 13:41
5/11 A kérdező kommentje:
Jó is lenne :D
2018. szept. 4. 13:46
6/11 anonim válasza:
Szerintem inkább egy nyelvtankönyvet szerez be, annak agyál inkább esélyt.
2018. szept. 4. 16:25
7/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon aranyosan írsz:D szerintem ne gondold H nem tetszel neki
Adj egy kis időt neki és barátkozz vele:) beszélgessetek sokat
Aztán majd kiderül:3
20L
2018. szept. 4. 16:33
8/11 A kérdező kommentje:
Útolso kommentelő köszi a válaszod :) egyépként amióta oda adtam a levelet azóta eltelt 3 hét és én nem szeretnék nála nagyon próbálkozni nehogy nyomulásnak vegye a dolgot egyépként a mióta ismerem ezt a lányt az esetek 90%-ában én megyek hozzá beszélgetni nemtudod Ez jelent e negatívumot de ha rá eszem magam hogy dumáljak vele akkor néha jókat beszélgetünk. :)
2018. szept. 4. 17:23
9/11 A kérdező kommentje:
Bocs a hejes írásért néha nem figyelek oda. :D
2018. szept. 4. 17:26
10/11 anonim válasza:
Szia nem vagyok benne biztos hogy jól emlékszem-e, de szerintem te vagy az aki a gyülekezetben ismereted meg az említett lányt. Nos ha ez így van akkor meglátásom szerint inkább tényleg hagyd, mert lehet hogy a párválasztást Istenre akarja bízni(majd ha Isten elé vezeti a párját azt érezni, és tudni fogja) vagy tényleg nincs szüksége kapcsolatra.Meg azért az is elárul egy-két dolgot a helyzetről hogy többnyire te keresed az ő társaságát, szóval véleményem szerint a hozzá fűzött párkapcsolati reményeket inkább hagyd vele.Inkább örülj hogy lazán kezelte a helyzetet és nem vált kínossá a szitu, hanem ugyan olyan jól el tudtok beszélgetni mint a vallomásod előtt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!