Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ez jót jelent?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit kinéztünk barátnőmmel egy helyen, hogy milyen aranyos meg ilyesmi, (akkor még volt barátnője és sokszor láttuk is, de szakítottak) aztán egyszercsak rámírt ittasan lelkizni. Onnantol azon a helyen gyakran meghivott minket. Ez után találkozgatni kezdtünk vele és pár haverjával iszogatni, beszélgetni, még egyszer aludtunk is nála. Kiderült, hogy el fog költözni a városból, ezért mikor egyszer hazakisért, elmondtam neki, hogy bejön nekem. (Ezt úgy, hogy tisztában voltam vele, hogy az exét siratja már 9 hónapja) Erre az volt a válasza, hogy szeretne megcsókolni, nem ellenkeztem. Utána elköltözött. Nem chateltünk sosem, csak néha kicsit, ha ő írt rám valami miatt, én sem zaklatni nem akarom, plusz telefonozni sem szokott valami gyakran. Barátnőmmel feljárunk pestre gyakran, és mikor egyszer üldögéltünk, arra sétált a srác lakótársa, aki ismer minket. Aztán mikor hazaért, valszeg szólt a srácnak, hogy látott minket, így ő rámírt, hogy van e kedvünk felmenni, ha már ott vagyunk. Végül ott is aludtunk. Azért írok ilyen részletesen mindent, mert az lenne a kérdésem, hogy ezek alapján, gondoljátok, hogy bejöhetek neki? Szeretném, ha lenne esélyem nála. Akkor rá mernék írni néha vagy valami:( Nagyon kedvelem<32022. szept. 18. 23:02
1/5 anonim válasza:
Ha annyira bejönnél neki, megkeresett volna.
Ugye nem dugtatok, mikor ott aludtatok? :D
2/5 anonim válasza:
Gondolom bejössz neki valamennyire, de azt kétlem, hogy komoly érzései ennének, vagy ilyesmi.
3/5 anonim válasza:
Hogy lehet 9 hónapja sírni egy ex után?
4/5 anonim válasza:
Hát figyelj, ha annyira nem vagy gyakran Pest közelében, akkor sokat nem veszíthetsz egy ráírással.
5/5 anonim válasza:
Nyugodtan írj rá, abból bajod nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!