Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hete bekövetett instán egy pasi és ismerkedni kezdtünk.Még nem beszéltünk meg randit de már azt írja hogy szeret meg hogy imád?
Nem érzem magam prűdnek, de az szerintem ultragáz, ha valaki az első videóbeszélgetésben már az álló farkáról mesél.
Szerintem koptasd le.
"szeret meg imád"
Talán a lábad közét, de téged mint személyt nem hiszem.
Szeret meg imád? Nem is ismer, igazából te sem őt. Ahhoz képest már az álló farkáról beszél.
Ne ebből álljon az ismerkedés. Ha valaki igazán meg akarja ismerni a másikat akkor szerinted az álló farkáról témázik vagy inkább azt kérdezi, hogy mit szeretsz csinálni a szabadidődben??
Soha nem ismerkedtem online, de azért ismerem a jelenséget, hiszen itt a gYK-n is napi többtucat kérdés van a témában.
Mondhatjátok, hogy boomer, meg mittomén, de nekem akkor is iszonyatosan furcsa, hogy valaki ilyen felületes ismeretség esetén ilyen intim témákkal zaklatja a másikat.
17: remélem, hogy tényleg örökre elköszöntél tőle.
Ez a pasas vagy egy Szexmáni Ákos, vagy még annál is rosszabb. Ultragáz.
Ügyes vagy kérdező, hogy letiltottad. Ennél jobban én se csináltam volna :D
Remélem többet nem keress téged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!