Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 1 hete bekövetett instán egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hete bekövetett instán egy pasi és ismerkedni kezdtünk.Még nem beszéltünk meg randit de már azt írja hogy szeret meg hogy imád?

Figyelt kérdés
Péntek este videóhívásban beszéltünk kb 2 órát és mesélte hogy ha rám gondol akkor feláll neki,meg egyszer velem álmodott.18 vagyok végzős sulis ő 19 éves tanul még és dolgozik mellette.
2022. szept. 18. 12:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
92%

Nem érzem magam prűdnek, de az szerintem ultragáz, ha valaki az első videóbeszélgetésben már az álló farkáról mesél.

Szerintem koptasd le.

2022. szept. 18. 16:10
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

"szeret meg imád"

Talán a lábad közét, de téged mint személyt nem hiszem.

2022. szept. 18. 16:23
 13/23 anonim ***** válasza:
69%
#11: hát ja.... eleg fura.... ilyesmi azert felületes ismeretsegnél ultragáz...
2022. szept. 18. 16:58
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne beszélj vele, tiltsd le, és ha utána is valahogy megtalál, akkor menj a rendőrségre. Ne légyj hülye és naiv. Egy osztálytársam is ilyen helyzetbe került, és épp hogy sikerült kimentenünk onnan. De ha neked ez kell, és hiszel neki, akkor is kérd meg egy barátnődet, hogy kövessen titeket ha valami baj lenne. Ja és ne ismerkedj instán, vagy bármilyen ilyen helyen, mert veszélyes ha már a szüleid nem beszéltek erről
2022. szept. 18. 17:02
 15/23 anonim ***** válasza:

Szeret meg imád? Nem is ismer, igazából te sem őt. Ahhoz képest már az álló farkáról beszél.

Ne ebből álljon az ismerkedés. Ha valaki igazán meg akarja ismerni a másikat akkor szerinted az álló farkáról témázik vagy inkább azt kérdezi, hogy mit szeretsz csinálni a szabadidődben??

2022. szept. 18. 23:18
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem ismerkedtem online, de azért ismerem a jelenséget, hiszen itt a gYK-n is napi többtucat kérdés van a témában.

Mondhatjátok, hogy boomer, meg mittomén, de nekem akkor is iszonyatosan furcsa, hogy valaki ilyen felületes ismeretség esetén ilyen intim témákkal zaklatja a másikat.

2022. szept. 19. 10:12
 17/23 A kérdező kommentje:
Tegnap délután felhivott instán beszélgettunk egy kicsit,kerdeztem tőle hohy ha hazaer munkaból mit fog csinálni erre azt mondja hogy filmezni fog,kifogja verni és utánna fürdés...még aznap este elköszöntem tőle...tiszta gáz.
2022. szept. 20. 07:25
 18/23 anonim ***** válasza:
90%

17: remélem, hogy tényleg örökre elköszöntél tőle.

Ez a pasas vagy egy Szexmáni Ákos, vagy még annál is rosszabb. Ultragáz.

2022. szept. 20. 09:35
 19/23 A kérdező kommentje:
Letiltottam mindenhonnan...és irtam hogy itt a vege az ismerkedésünknek.
2022. szept. 20. 12:33
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Ügyes vagy kérdező, hogy letiltottad. Ennél jobban én se csináltam volna :D

Remélem többet nem keress téged

2022. szept. 20. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!