Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Egy pasi inkább...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Egy pasi inkább legyen nagyon vékony, minthogy túlsúly legyen rajta? Melyik a kevésbé taszító?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy van a kettő között is és vannak sportos emberek is, de most az érdekel, hogy a kettő közül melyik a kevésbé taszító.
2022. aug. 24. 00:10
A kérdező szavazást indított:
Nagyon vékony
Túlsúlyos
31 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Nagyom vékonyra szavaztam, kozben a barátom túlsúlyos :D szóval mint làtod ez baromira nem ezen múlik, de amúgy a nahyon vékony jobb szerintem, mint mondjuk a kövér.
2022. aug. 24. 00:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam például van túlsúly, mégis napi szinten edzek és nem sírok, ha menni kell valahova és talpon kell lenni.
2022. aug. 24. 00:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A túlsúlyra szavaztam, de ez csak addig érvényes amíg csak kisebb túlsúlyról beszélünk, nem súlyos elhízásról.
2022. aug. 24. 00:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek macis, van akinek vékony testalkat jön be. Emberfüggő teljes mértékben és mint az egyes válaszoló is írta, nem feltétlenül határoz meg dolgokat. Ha magassága, szélessége, testsúlya ugyanaz az egy szám egy adott embernek az taszítóbb, mintha van rajta egy kis felesleg, de ennek ellenére az átlagos felé húz. Érted mit akarok mondani.
2022. aug. 24. 00:24
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Hát inkább legyen túlsúlyos, mint auschwitzi!
2022. aug. 24. 00:50
 6/11 Milly vagyok válasza:
100%
Úgy gondolom ez teljesen ember függő! Szerintem inkább legyen rajta túlsúly, minthogy vézna legyen!
2022. aug. 24. 01:13
 7/11 anonim ***** válasza:
30%
1# Akkor miért vagy barátoddal? Mi fogott meg benne?
2022. aug. 24. 02:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Nincs bajom a túlsúllyal, de nekem a nagyon vékony fiúk nem taszítók. A barátom combja is fele akkora mint az enyém de imádom őt. :D
2022. aug. 24. 15:19
 9/11 anonim ***** válasza:
70%
# 7 a belső tulajdonságai + nagyon szép szeme van :) de ne offoljuk a kérdést :D
2022. aug. 24. 15:22
 10/11 anonim ***** válasza:
9 Milyen magas?
2022. aug. 25. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!