Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire büszke lenne? Vagy nem értem…
Sziasztok.
Nyáron szakítottunk a barátommal akivel egy suliba járok. 2 hónapot voltunk együtt, nagyon szerelmesek voltunk egymásba, főleg ő belém, ő akarta ezt az egészet. Közös baráti körünk van. Nem beszéltünk semmit szakítás után csak suliba találkoztunk ugye. Ahogy megláttam valami elpattant bennem és elkezdett iszonyatosan hiányozni. Mondtam is a barátnőmnek ő meg elmondta neki. Azt mondta nem tudja mit akar. Kedves volt velem meg megöleltük egymást, sokat szemeztünk. Ez addig ment így ameddig fel nem vettem a legjobb fiú barátja pulcsiját aki nekem is az egyik legjobb fiú barátom… nem akarok tőle semmit és nem is akarom féltékennyé tenni a fiút csak nem vittem pulóvert és csak neki volt. Ez tegnap volt. Elkezdett velem flegmázni, beszólogatni, piszkálni meg ilyenek. Mondta a barátjának a semmiből elvileg, hogy nem akar már semmit tőlem. De annyira nem értem eddig olyan jeleket adott, hogy még mindig szeret. Túl fogok lépni nem arról van szó csak na.
Kérlek ne oktassatok ki és köszönöm ha elolvastátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!