Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg gáz voltam?
Jól tetted!
Azért gyűlölnek, mert a srác gondolom minden rossznak állít be téged, magát meg fényezi. Ez így szokott lenni felnőtt korban is. Kívánom, hogy ne legyen, de valószínűleg lesz még nem egy ilyen csodás példány az életedben.
Te viszont maradj ilyen! Ha nem vagy boldog, csak rosszat kapsz, menekülj, és hátra se nézz!
Oké, már nem vagyok tini, de szerintem ettől még válaszolhatok. Főleg, hogy ez nem tini-specifikus kérdés.
Egy párkapcsolat normális körülményke között a KÖLCSÖNÖS boldogságról kéne, hogy szóljon. Ha csak az egyik fél boldog, és mellette a másik meg folyamatosan csúszik le, az nem jó, és ilyen kapcsolatot nem is érdemes fenntartani.
A párkapcsolat pedig önkéntes dolog. Nem vagy köteles senkivel járni akaratod ellenére, és mindenki a maga életéért felelős: az, hogy neki milyen a kedve, az nem a te felelősséged sem jogi, sem erkölcsi téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!