Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg gáz voltam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg gáz voltam?

Figyelt kérdés
Nos volt egy srác aki bejött, össze is jöttünk, de hamar rájöttem, hogy ez így nagyon nem lesz jó. Egy pár napig tartott a rózsaszín felhő, ám amikor rájöttem, hogy bókolást egyáltalán nem kapok, csak a rosszat, akkor úgy döntöttem én ezt nem szeretném folytatni, így szakítottam. A kérdés az lenne, hogy a barátai mondták, hogy mellettem egyébként boldogabbnak látszik, igen csak nekem pár nap alatt teljesen levitte az önbizalmam. A szakítás miatt gyűlölnek. Azért van mert barátok vagy tényleg gáz voltam?
2022. szept. 12. 06:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, szerintem jól tetted
2022. szept. 12. 06:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem segélycsomag vagy, hogy azzal legyél együtt akinek jó hogy együtt vagy vele. Azzal legyél együtt, akivel mindketten boldogok vagytok.
2022. szept. 12. 06:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted!

Azért gyűlölnek, mert a srác gondolom minden rossznak állít be téged, magát meg fényezi. Ez így szokott lenni felnőtt korban is. Kívánom, hogy ne legyen, de valószínűleg lesz még nem egy ilyen csodás példány az életedben.

Te viszont maradj ilyen! Ha nem vagy boldog, csak rosszat kapsz, menekülj, és hátra se nézz!

2022. szept. 12. 06:42
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszolat!
2022. szept. 12. 06:52
 5/10 A kérdező kommentje:
*válaszokat
2022. szept. 12. 06:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted! Ne számítson a gyűlölet, inkább, minthogy rosszul érezd magad egy kapcsolatban.
2022. szept. 12. 06:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Képzelem ha neked nem mondott szépeket nekik mit mondott rólad
2022. szept. 12. 07:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jól tetted.
2022. szept. 12. 08:12
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Ultra gáz
2022. szept. 12. 10:10
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Oké, már nem vagyok tini, de szerintem ettől még válaszolhatok. Főleg, hogy ez nem tini-specifikus kérdés.

Egy párkapcsolat normális körülményke között a KÖLCSÖNÖS boldogságról kéne, hogy szóljon. Ha csak az egyik fél boldog, és mellette a másik meg folyamatosan csúszik le, az nem jó, és ilyen kapcsolatot nem is érdemes fenntartani.

A párkapcsolat pedig önkéntes dolog. Nem vagy köteles senkivel járni akaratod ellenére, és mindenki a maga életéért felelős: az, hogy neki milyen a kedve, az nem a te felelősséged sem jogi, sem erkölcsi téren.

2022. szept. 12. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!