Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire gáz, ha ráírtam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, ha ráírtam többször, viszonylag szűkös különbségekkel a legtöbb lány osztálytársamra ismerkedési szándékkal?

Figyelt kérdés
Egy hátránya van annak, ha sok csaj jár az osztályba, hogy szinte mindenki tetszik, a legtöbbre pedig az elmúlt jó másfél évben rá is írtam (volt, akire többször). Ráadásul elég jó barátnők is... Tudom, hogy gáz, csak azt nem tudom, mennyire. Ezzel teljesen elvágtam az esélyeimet? Ti mit gondolnátok, ha az osztálytársaim helyében lennétek?

2022. szept. 11. 21:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%
Gáz...
2022. szept. 12. 05:32
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha osztálytársak vagytok, mindennap találkoztok. Minek firkálsz, miért nem beszélgetsz? Hát már mindenki meghibbant?
2022. szept. 12. 05:33
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk egyetemen volt egy srác, aki szó szerint mindenkinél bepróbálkozott. De úgy, hogy egyik nap mondta nekem, együnk egy fagyit. Oké. Másnap, mivel nem akartam lefeküdni vele, közölte, hogy "hitegetem", és "hagyom, hogy próbálkozzon", meg "fagyit vetetek magamnak" (természetesen hozzávágtam azt az akkor kb. 200,- Ft-ot). Két perc múlva a legjobb barátnőmet hívta moziba. Persze figyelmeztettem a lányt, így ő nemet mondott, és ment a harmadikhoz...

Persze, aztán kiderült, hogy előttem is volt már más, utánunk is csomó... Mindenki rajta röhögött, SENKI nem állt már utána szóba vele. Még az se, akinek mondjuk esetleg tetszett volna, de mivel ilyen, ez így senkinek nem kell.

2022. szept. 12. 05:36
 14/20 anonim ***** válasza:
95%
Ha én tegyük fel, az egyik lány helyében lennék, és tudnák róla, hogy te mielőtt nálam bepróbálkoztál, bepróbálkoztál az összes többi lánynál, akkor azt gondolnám, hogy mivel mindenki lepattintott, ezért én maradtam, és így most nálam próbálkozol. Szóval hogy én vagyok a maradék, és mivel mindenki más lepattintott, végül jó leszek én is. Nem ismerkednék veled. Ha barátnők, akkor tuti tudnak róla, hogy te már mindenkinél bepróbálkoztál. Gáz, és azért jelentősen megnehezítetted azt, hogy bármelyik is lány komolyan ismerkedni akarjon veled.
2022. szept. 12. 10:30
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Elég gáz, valszeg már kb 0 az esélyed, a lányok megbeszélik az ilyesmit, kiderült már nyilván, higy neked kb mindegy ki, mindenkire rámozdulsz.
2022. szept. 12. 11:58
 16/20 anonim ***** válasza:
64%
Teljesen egyetértek az előzőkkel, de szerintem a lányok is bunkók, hogy nem is válaszolnak...
2022. szept. 12. 14:46
 17/20 Bferike válasza:
77%

A kudarcokból tanul az ember. Ne is törődj ezzel!

Ne add fel!

Csak legközelebb próbáld jobban koncentrálni az érzelmeidet egy irányba, mert így esetleg nem vesz majd komolyan senki az osztályból.

2022. szept. 14. 21:14
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
igen, nagyon gáz, és igen, nincs már így esélyed. majd tanulsz belőle
2022. szept. 28. 17:26
 19/20 anonim ***** válasza:
49%

Ciángáz.

Mindenki megtudja, hogy nem lehet téged komolyan venni, hogy egy éretlen kis senkiházi vagy, és igazuk is van.

Ha már ilyen idióta gyorstüzelő vagy, akkor legalább azt tanuld meg, hogy házinyúlra nem lövünk!

2023. jan. 10. 09:12
 20/20 NTBS ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele. Keress máshol.
2023. jan. 10. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!