Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdekel senki más?
Figyelt kérdés
Egy hónapja találkoztam egy sráccal, aki olyan nagy hatással volt rám, hogy azóta egyszerűen senki sem tud megfogni. Egy teljesen átlagos srácról van szó, átlagos háttérrel, átlagos élettel, de olyan őszinte és figyelmes volt velem, hogy egyszerűen beleszerettem már az első alkalommal. Azóta beszélgetek más srácokkal is, akik helyesebbek, izmosabbak, tanultabbak, de csak ürességet érzek, ha rájuk gondolok, találkozni se akarok velük, mert fölösleges lenne.
Szerintetek lehetséges, hogy elfelejtem őt, ha egy hónap alatt még nem sikerült?
2022. szept. 11. 09:43
1/4 anonim válasza:
Lehetséges. Ideálképet faragtál belőle, holott mélyebben nem is ismered. Képzelt képhez mérsz minden fiút. Helytelen. Lehet, hogy így szalasztasz el egy lehetséges, szép szerelmet. A semmiért, fölfújt lufiért.
2/4 anonim válasza:
Miért nem folytatod az ismerkedést azzal a sráccal, akibe ennyire beleszerettél? Valakinek megszeretted a lelkét, szóval nem is kell senki más.:)
3/4 A kérdező kommentje:
Ez túlságosan bonyolult, az exem legjobb barátjáról van szó.
2022. szept. 11. 09:54
4/4 anonim válasza:
#3 Ohh...Ez esetben csak annyit tudok javasolni, hogy várj, talán az idő majd megoldja.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!