Milyen módszerrel lehet az arányomat növelni/szinten tartani, ha csak régi műsorok torrentjeit töltöm, ami senki mást nem érdekel?
Milyen oldal ez, hogy még mindig aránytartási kötelezettség van, és nincs seed idő? Biztos hogy nincs más lehetőség? Ma már egyáltalán nem jellemző ez az oldalakra, 10-15 éve voltak csak arányalapú oldalak, azóta bevezették a seed idő alapú aránytartást, és elég csak futtatni a torrentet.
Lehetőségeid még:
- ingyenes torrentek töltése, ha van ilyen (csak feltöltést számol, így nem tud csökkenni az arány, csak nőni)
- szorzószámos torrentek letöltése, ha van ilyen (duplán-triplán számolja el a feltöltést így jóval gyorsabban nő az arányod)
- népszerű dolgok letöltése (ezzel csökken az arány, de remélhetőleg lesz még kinek visszaosztani, hogy 1.0 felé essen)
- más oldalon fent lévő azonos torrent letöltése majd itt seedbe állás (így ezen az oldalon nem töltesz le, de felfelé már tudsz)
Köszi a gyors válaszod, könnyen meglehet, hogy lemaradtam a korral. Most kezdtem újra torrentezni az ESTONE oldalon, és valóban van 24 óra seedkötelezettség. Ezt értsem úgy, hogy akár viszik, akár nem, 24 óra után seedeleés után semmi hátrány nem ér?
Elő vagyok fizetve a data.hu-ra, amit ott megtalálok, azt inkább onnan szoktam szedni.
Így van, ha eléred a 24 órát (általában számolják egy külön menüben, és összesen kell 24 óra, nem pedig szünet nélkül egyhuzamban), akkor teljesült a seedkötelezettség úgy is, hogy nem tudtál visszatölteni. Ma már ez az általános eljárás torrentezésnél, hogy arányszámítás nincs is (csak jelképes), és seed idő van.
A szabályzatban még annyit kell megnézni, hogy milyen egyéb feltétel van, ami számít (például a torrent méretével arányosan nő-e a 24 óra, vagy van-e időbeli korlátja amíg teljesülnie kell, esetleg a befejezéskor nem léphetsz ki X óráig még).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!