Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ebben a helyzetben?
A story a következő (16/F)
Van egy évfolyamtársam (szintén srác), akivel szinte alig beszélek, de jóban vagyunk (10.-esek). Idén jött az osztályába egy új lány. Németen vagyunk összevonva, akkor talákozunk, a lányt is ott láttam először. Első találkozáskor még nem beszéltünk egymással. Nap végén bejelöltem Fb-on, visszajelölt, egész este írogattunk.
Másnap talákoztam vele a lépcsőfordulóban, a fiú wc mellett. Bele se gondoltam, hogy mégis miért várakozik ott, egyből odamentem hozzá, hátha tudunk váltani pár szót. Láttam rajta, hogy zavarban van, akkor még nem tudtam miért. 1p múlva megjelent a másik srác, akire addig várt. Kezet fogtunk és elmentek.
Sikerült mindkettőnket zavarba hoznom. Ezután már nem írtunk egymásnak, de akárhányszor találkozunk, köszönünk. Ma németen is többször egymásra néztünk annak ellenére, hogy mindig amellett a srác mellett ül, és sokszor (nem mindig) együtt mennek. A sráccal nem változott a viszonyom, de nem tudom, hogy a lánnyal mi újság. Kezdemnényeznék, de így nehéz lesz.
Mi tévő legyek? Engedjem el? De láttam, hogy ő is néha keres a szemével.
Vélemények?
Megjegyzem, hogy általában elég kevés önbizalmam van, ezért már az is csoda, hogy írtam neki. Az meg már nekem is meglepő volt, hogy csak úgy oda mertem menni hozzá.
Ja, és amúgy a srácnak nem volt semmilyen reakciója, mikor kijött a wc ről, szerintem fel se tűnt neki, hogy mi történt.
Köszönöm akik anno normális választ adtak a kérdésre, de már megoldódott a probléma. Ma láttam őket (nem azzal a sráccal, másikkal) kézenfogva sétálni a folyosón. Úgy érzem ez az a pont, ahol inkább jobb elengedni a dolgot, mint belebonyolódni és az csak még rosszabb lenne.
Ja, és amúgy még egyikükkel se beszéltem, de valszeg már nem is fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!