Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mihez kezdjek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Pár hónapja Meg ismertem egy fiút a suliból (18 éves) ha ez számit... És nagyon Meg tetszett aztán ōssze jōtt egy lánnyal elsō barátnōje volt és a lány kezdeményezett.. Hülye voltam mert én nem mertem pedig nagyon rendes (egyik barátom beszélt vele) innen tudom... És én elmentem abból a suliból de a fiu még mindig érdekel sajnos... És azt szeretném kérdezni valakinek nincs valami ōtlete hogy tudhatnám Meg hogy kapcsolatban van e még... Mert ha biztosan tudnám hogy nincs bepróbálkoznék de igy hogy nemtudok rola semmit nincs pofám ráirni... (egyébként Facebookon nincs kint semmi jele hogy kapcsolatban lenne és Instán sem) de ez nem bizonyiték arra hogy valóban senkije nincs.. Tudom elég hülye kérdés de már nemtudom mit csináljak eléggé hiányzik is (sosem beszéltem vele csak láttam mindig) és már eltelt sok idō a nyári szünet stb.. De nembirom kiverni a fejembōl és ha tudnám hogy abszolút nem akar engem talan sikerülne elfelejteni... Csak vélemények érdekelnek esetleg tanácsok vagy aki hasonló helyzetben volt mihez kezdett,ilyesmi..

2022. szept. 8. 17:28
 1/2 anonim ***** válasza:
47%
Add meg a facebookját, megkérdezem neked.
2022. szept. 8. 18:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Sajnos konkrétan a kérdésben csak annyit tudok segíteni, hogy kezdeményezz vagy bejön vagy nem neked jobb lesz. Ezt a facebookos dolog meg nem mindig úgy működik mint az emberek gondolják. Nekem is van egy-két pár ismerősöm és mindkettejüknek egyedülálló van kint de együtt vannak, szóval ez nem lenne készpénz alapból és ugyanúgy belecsúszhatsz abba hogy mégis van valakije. Szóval a tippem, hogy kezdeményezz, lesz ami lesz elvégre nem tudhatod van-e valakije így nem igazán lehetsz szemét, de ha zavar kérdezd meg azt a barátod aki beszélt vele hogy tud-e erről érdeklődni felé
2022. szept. 8. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!