Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mihez kezdjek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Tetszett egy fiú, plátói szerelmemnek is mondhatnám. Elkezdtem vele chatelgetni álnéven, kb. 1 éve, most meg találkozni akar....
2019. ápr. 16. 16:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát,mit mondtál neki,hogy hol laksz?Mert ha hazudtál az nem jó!bar akk már m1.Látott téged a fiú?(már élőben?)

Én a helyedben azt tenném,hogy elmegyek a találkozásra,és ha szóvátenné,hogy látásból ismer engem,akkor mondanám neki hogy igen,hisz xy iskolába járunk.(vagy ahonnan ismered látásból)És azért álnéven írtam rád,mert azt hittem hogy amúgy szóba se álnál velem!Nagyvalószínűséggel megharagdzik,de kitudja,lehet megbocsájt neked!(majd előbb-utóbb)

Most akkor a kép is más volt,nem csak az álnév?

2019. ápr. 16. 16:54
 2/5 A kérdező kommentje:
1x láthatott egy eseményen, de lenyegtelen, mert leszart akkor még
2019. ápr. 16. 17:43
 3/5 anonim ***** válasza:
És a képed más a profilon,amiről írtál?
2019. ápr. 16. 18:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Ott nincs fent kép
2019. ápr. 16. 19:01
 5/5 anonim ***** válasza:
ha nincs kép, akkor szerintem jobb, ha megkérdezed, hogy bejössz-e neki! Ha igen, akkor áruld el neki... De qva szanalmas hogy kamu profillal probaltad elerni ..
2019. ápr. 16. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!