Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar lányoknál nagyobb esélyem van ha német vagyok?
Ha jól beszélsz magyarul, akkor nyilván jó eséllyel tudsz ismerkedni magyar csajokkal. Ha valaki ezek közül még bukik a német pasikra, az csak előny lehet.
Plusz előny ha a csaj ki akar jutni Németországba és kapóra jön egy ilyen párkapcsolat.
Szerintem a magyar lányoknál az lesz előny,ha egy német autóval mész a randira.
BMW Mercedes
Lehetne ez egy ilyen matematikai feladvány.
Adott egy magyar lány.
1.Jürgennek BMW 3 Touring gépkocsija van
2.Józsinak az anyjától,használatra kölcsönkapott
2002 suzuki wagon R plusz gépjárműve van.
A lány vajon, melyik autóba teszi be a fenekét?
Válaszát indokolja meg.
#18 Jürgen autója>Józsi autója
Válasz: A lány Jürgen autójába fogja betenni a fenekét.
Engem egy autóval nem lehet látba hozni.
Nem azért randiznél veled, mert német vagy (lehetnél akár szudáni vagy észak-koreai is), hanem azért mert szimpatikus, kedves vagy... Egyezik a világlátásunk. A külföldi pasik mellett az szól, hogy izgalmas felfedezni így egy másik kultúrát.
Általánosságban nem hiszem, hogy ez bónusz lenne egy magyar lánynál. Ha az autód igen, akkor ott már komoly gondok vannak, és nem biztos, hogy hosszú távon egy ilyen sekélyes emberrel akarsz lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!