Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányozhatok neki?
Sziasztook.
Májusban összejöttem egy fiúval. Iszonyat szerelmes volt belém a srác. Elvileg a közös barátainknak folyamatosan rólam beszélt. Mindig védelmezett meg ilyenek. Tudjátok. Aztán júliusban szakítottunk mert beleuntunk a kapcsolatba. Egy suliba járunk és ahogy megláttam első nap elkezdett hiányozni. A közös baráti társaságunkkal elmentünk a közeli parkba és ő is jött. Folyamatosan nézett és a közelembe ült egyfolytában. Meg próbált hozzám érni. Legjobb barátnőmmel arrébb mentünk egy kicsit mert beszélni szerettem volna vele. Elsírtam magam. Odajött Ő is leült mellém és látta, a szememen gondolom, megkérdezte, hogy sírtam-e. Ott volt a legjobb fiú barátom, aki neki is a legjobb barátja. Baromkodtam vele meg hülyéskedtünk. Ezek után ő arrébb ült felhúzta a kapucnit és elkezdett “depizni”. Aztán mintha féltékennyé akart volna tenni a legjobb barátnőmmel.
Lehet gyerekesen hangzik ahogy leírtam dehát ez van.
Légyszíves ne osszatok ki nagyon nincs szükségem rá.
Köszönöm!
Szeirintem mindenképpen hiányzol neki.
Nem volt elhamarkodva az a szakítás?
Szerintem hiányoztok egymásnak,
újrakezdhetnétek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!