Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit kell ilyenkor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kell ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Szval van egy lány aki bejön, egy osztályba járunk és szept. 1-én ráköszöntem, h szia, visszaköszönt meg minden (tudni kell már párszor beszélgettünk és szemeztünk is). És jött egy új fiú az osztályba akivel egész nap beszélgetett (minden órán is). Tudom, féltékeny vagyok, de folyton csak azt kérdezem magamtól, hogy vajon érez-e irántam valamit? Mármint eddig a jelekből azt vettem észre hogy igen de most elbizonytalanodtam.

2022. szept. 3. 16:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mégis milyen jelekből? Ha azt ki kellett emelned, hogy visszaköszönt egy osztálytársad, akkor nem tudom, mik lehettek azok a rettentő sokat mondó jelek. Az, hogy párszor beszélgettetek, és szemeztetek, az kb a semmivel egyenlő
2022. szept. 3. 17:21
 2/3 anonim válasza:
Hat ha bizonytalan vagy akkor probalj meg odamenni hozza dicserd meg hogy milyen jol nez ki vagy barmi. Meg ha "szemeztek" akkor nezd meg a reakciojat es ha mosolyog vagy valami akkor lehet bejossz neki bar lany tehat nem egyertelmu xd. De mi fiuk is tul tudjuk gondolni az altalunk velt "jeleket". Annyit mondok hogy probalkozz es akkor talan sikerul ;)
2022. szept. 3. 17:58
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

#1 Ez önbizalom kérdése, nem vagyunk egyformák. Valakinek egy megszólításhoz is nagy elhatározás kell, míg más simán odamegy és elmondja az érzéseit.

És igen, valakinek már a szemezés is sokat jelent.

2022. szept. 3. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!