Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, én szép vagyok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, én szép vagyok?

Figyelt kérdés
Világosbarna haj szürke szemek. Közepesen izmos fíú. 1,67cm 67kg.

2022. szept. 1. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Ez alapján nem lehet megállapítani, simán lehetsz nagyon helyes, de csúnyácska is... egyébként, amiket leírtál nem rosszak, bár kicsit alacsonyka vagy, de nem annyira gáz :)
2022. szept. 1. 20:07
 2/6 anonim ***** válasza:
26%

Először is, én fiúra sosem szoktam azt mondani, hogy "szép". Ha emberre használjuk, nekem a szép szó nőre vonatkozik. Egy férfi lehet vonzó, jóképű és sármos.

Másodszor pedig ez elég kevés infó, illetve anélkül, hogy látnánk, úgysem tudunk véleményt mondani arról, hogy milyen vagy.

2022. szept. 1. 20:09
 3/6 anonim válasza:
17%
Nem
2022. szept. 1. 20:13
 4/6 anonim válasza:
33%
Vigyázz, el ne tapossanak 😅
2022. szept. 1. 20:23
 5/6 anonim ***** válasza:
85%
Ezt így arc nélkül kb. lehetetlen megmondani, ráadásul a személyiséged is rendkívül sokat számít.
2022. szept. 1. 21:02
 6/6 anonim ***** válasza:
63%
Ez eddig minden olyan semmilyen. Ettől még lehetsz helyes arcra...
2022. szept. 1. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!