Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Azok a fiúk akiknek már 16-17...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a fiúk akiknek már 16-17 évesen van barátnőjük hogy csinálják?

Figyelt kérdés

Vagy csak simán szerencsések?

Én ebben a korban csak álmodni tudnam a barátnőről. Most 20 felett sem sikerült még párt találnom.

2022. szept. 1. 16:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy tizenéves párkapcsolat teljesen más mint egy huszas 🙂
2022. szept. 1. 16:24
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Nekem már 14 évesen volt. Meg szerintem elég sok embernek... igazából a lényeg hogy legyél magabiztos. Nem baj ha jól nézel ki... ha tudsz beszélni.

Az hogy neked 20 felett sem sikerül az arra utal hogy semmit nem tettél bele abba hogy jobb legyen.

2022. szept. 1. 16:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg dologtól függ ez, természetesen a szerencsétől is, de a szerencse inkább abban segít, hogy gyorsabban legyen sikered, ha megpróbálod. Ha 20 év alatt semmi sikered nem volt, akkor vagy nagyon gáz vagy külsőre (ez az esetek kb. 10%-a), vagy nem próbálkozol eleget.
2022. szept. 1. 16:47
 4/7 NTBS ***** válasza:
91%
Semmi varázslat nincs benne. Egyszerű szerencse. Jó duma vagy kinézet. Amúgy nem túl stabilak még ekkor ezek a kapcsolatok.
2022. szept. 1. 17:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Jól kell öltözni, és helyes arccal rendelkezni akkor lehetsz kuka is.

Vagy ha ez a kettő nem áll fent, akkor nagyon jól kell tudni dumálni amit magabiztoságnak tekintenek, kb ennyi.

Jah hogy érthető legyen szociális skill szintje = milyen könnyü barátnőt találni

2022. szept. 1. 17:22
 6/7 anonim válasza:
100%
Egyszerűen: Találkoztunk, egymásba szerettünk, összejöttünk
2022. szept. 1. 17:30
 7/7 anonim ***** válasza:
69%
Nekem rendes párkapcsolatból nem volt sok, inkább csak pár alkalom után felszívódtam. De ez fiatal korban sem nehéz. Magabiztosság, rámenősség, jóképűség. Ja és csibészség. Csomószor úgy mentem el nőkhöz hogy fizették az üzemanyagomat. De tényleg, hívogattak hogy gyere már át filmezni blabla mondom le vagyok csórósodva nem tudok menni nincs pénzem tankolni se. Aztán adott egy 10-est meg 2 doboz cigit hogy elmenjek hozzá és még csak megse b*sztam csak lecumizott :DD
2022. szept. 2. 04:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!