Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, amiért nekem nem tetszik ez a lány?
Van egy lány legjobb barátom, már kiskorom óta. Ő ovjektívan nagyon jó csajnak számit, minden fiú körbeugrálja, mindenki az ő nyakán lóg, a szallagavatóra is már vagy 6en felkérték, van olyan srác, aki még úgy is nyomul rá, hogy kapcsolata van. De nekem valamiért nem jön be a lány. Egyáltalán nem vonz úgy, hogy járni akarjak vele. Persze szuper barát, jófej, vicces, meg lehet rá számítani, de mégse jön be. Velem van a baj? Vagy lehet hogy valakinek nem tetszik az, aki mindenkinek igen?
Meleg biztisan nem vagyok, szoktak lányok tetszeni, barátnőm is volt már.
Alapban nem kell, hogy neked is tetsszen valaki, mert sokaknak tetszik.
De a ti esetetekben valószínűleg azért van így, mert te barátként gondolsz rá, ti így nőttetek fel egymás mellett, ezért nem úgy látod őt, mint mások.
Nincs ezzel semmi baj, valószínűleg meleg vagy.
De ez manapság teljesen elfogadott.
én is hasonlóan vagyok egy lánnyal, óvoda óta ismerjük egymást voltunk más barátokkal együtt utazni is, szinte mindent tudunk a másikról mégis mindig csak jóbarátként tekintettünk egymásra és így is tetszik nekünk. Talán még 2. osztály elejéig majdhogynem testvéremnek néztem
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!