Miért én vagyok a szemét, amiért a megkérdezésem nélkül rendelt a lányom, nekem meg nem tetszik amit adott?
Ó, hogy mennyien örülnének annak, ha vki így gondolna rájuk, hogy elejti, hogy jajj, de jó volna ez vagy az, és ő meglepné vele. :-)
Ne azt nézd, hogy tetszik e az ajándék, vagy sem, hanem azt, hogy van vki, aki gondol rád. :-)
Te belerúgtál a lányod szeretetébe.
Könyörgöm, az csak egy kitűző!
Annyi gond van a világban, és ti ilyenek balhéztok.
Békesség! :-)
A lányod csak kedveskedni akart neked, a kedvedben járni, erre te belerúgsz. Ok nem tetszik, de ezt általában egy műmosoly kíséri, és nem szólsz egy büdös mukkot se, vagy azt mondod, hogy köszi szépen, rendeljünk még egy másik képből is és akkor olyan lesz, mit te is szívesen látnál. De az is lehet hogy előnézetben jól nézett ki, de nem számolt vele a lány, hogy a kész kitűzőn torzulhat a kép.
Inkább kérj bocsánatot, hogy nem a megfelelően reagáltál.
Mert ha te valakit meglepnél egy kedves gesztussal/ajándékkal és azt válaszolná rá, hogy "hát ez sz@r". Akkor semmi negatív érzésed nem lenne ugye?
Csoda hogy a lányod ilyen kis angyal miközben egy bunkó troll neveli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!