Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan és mikor kell elmondani...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan és mikor kell elmondani a lánynak hogy szeretem?

Figyelt kérdés
Nem akarok úgy járni, hogy elsietem és ő még nem akar semmit..
2022. aug. 28. 11:01
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Mi a pontos story? Ebből nem sokminden derül ki

Beszélgettek vagy találkozgattok? Vagy milyen kapcsolatot ápoltok?

2022. aug. 28. 11:26
 2/6 Musztafa Kebab ***** válasza:
60%
Nem érdemes elmondani, ha te is tetszel neki, akkor ki fog alakulni magától a dolog.
2022. aug. 28. 13:00
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
Amikor őszinte.
2022. aug. 28. 14:16
 4/6 anonim ***** válasza:
15%
Mi az, hogy nem akarsz úgy járni, hogy elsieted? Ez az egyik leggyengébb kifogás. Attól, hogy sok ideig húzod a dolgot, nem sok minden fog változni. Rohadt fölösleges hónapokig várni csak azért, mert abban bízol, hogy majd szerelmes lesz beléd. Neked kell látnod, hogy mikor van itt az ideje. Viszont ez legfeljebb 2 hónap. Ha addig nem lett beléd szerelmes, azután se lesz.
2022. aug. 28. 15:46
 5/6 anonim ***** válasza:
36%
Ha már túl vagytok pár talin és volt csók is, valamint részéről is támogatónak tűnik a dolog, akkor szerintem elmondhatod.
2022. aug. 28. 19:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Én mindig az első szeretkezéskor mondtam ki először.

Ha korábban, akkor nem is lett belőle semmi.

2022. aug. 30. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!