Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám elmondani egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elmondani egy lánynak hogy szeretem ?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam kb 2 éve ismerem de nem nagyon szoktuk beszélgetni csak nagy ritkán.

Szerintem ő is érez irántam valamit!

De hogyan tudnám jobban megkedveltetni magam és hogyan tudnám elmondani neki hogy szeretem ?

2020. dec. 6. 14:19
 1/6 Lazy Lover ***** válasza:
84%
hívd el sétálni és mond el neki :)
2020. dec. 6. 14:39
 2/6 anonim ***** válasza:
26%
"dugnálak"
2020. dec. 6. 14:59
 3/6 A kérdező kommentje:

és hogyan kedveltessem meg magam vele ?

annyira még nem vagyok jóban vele hogy elhívjam sétálni meg nem is merem

2020. dec. 6. 15:26
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Kerülj hozá közelebb, pl beszélj vele többet, azt hivd el valahova azt mond el neki, hogy kérlek őszintén válaszolj. Te mit gondolsz rólam, vagy rólunk?
2020. dec. 6. 18:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyenesen mondd el neki.
2020. dec. 6. 20:16
 6/6 anonim ***** válasza:
19%

Írd meg neki. Én is annak idején megírtam egy csajnak a suliból, még verset is írtam neki. Nagyon kedvesen és barátságosan megmondta hogy barátok legyünk inkább.

Szóval nincs mitől félni, senki nem harapja le a fejed, főleg ilyen komoly dologban. Az emberek megértőek tudnak lenni. Kívánom hogy sikerüljön.

2020. dec. 9. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!