Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Kb mindenkinek lesz tiniként...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb mindenkinek lesz tiniként kapcsolata?

Figyelt kérdés

Gáz akinek nem lesz?

Kb mennyi ideig szoktak tartani a kapcsolatok?

2022. aug. 27. 21:55
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Kb. mindenkinek, de nekem nem volt.
2022. aug. 27. 22:01
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
25 évesen volt először kapcsolatom...Addig konkrétan egy szót sem beszéltem csajokkal...mondjuk azóta se :)
2022. aug. 27. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek.
2022. aug. 27. 22:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
dehogy mindenkinek...
2022. aug. 27. 23:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se volt. Pont 20 évesen lett először komoly kapcsolatom. Nagyon frusztráló tud lenni, ha nincs, nagyon szeretnéd, azt látod, hogy másoknak van, de türelmesnek kell lenni, nem éri meg belemenni egy rossz kapcsolatba, csak hogy legyen. Ha nyitott vagy, pozitívan állsz hozzá, jól érzed magad egyedül is, akkor előbb-utóbb lesz.
2022. aug. 28. 00:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Közel 20 éves vagyok, és sose volt (igaz, nem is igazán kerestem), de az osztályomban pl. azt vettem észre, hogy úgy 18-19 éves korra nagyjából mindenkinek volt legalább egy rövidebb kapcsolata.

De az internetről, meg magamból kiindulva, legalább ennyi ember van, akinek 20 évesen nem volt.

2022. aug. 28. 08:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek lesz, nem gáz, ha nincs és teljesen változó az élettartamuk.
2022. aug. 28. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!