Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szomorú voltál ts is mikor a közép suliban majdnem mindenkinek volt kapcsolata, de neked nem volt?
Nekem nem volt, nagyon szomorú voltam hogy minden lánynak kevés vagyok. Jó lett volna ha suli után közösen töltehettük volna az időt egy lánnyal.
Vagy ezek a kapcsolatok komolytalanok általában?
Van akinek komolytalan. Ők általában mindíg vannak valakivel, esetleg többel is kavarnak egyszerre. Van akik csak komolyat akarnak, de kb mindíg szinglik is emiatt.
Én lassan 25 vagyok és eddig volt vagy 4 komolyabb kapcsolatom. Mindíg rossz, mikor szingli vagyok, mert tényleg eléggé társas voltam, vagyok és leszek is. De ezzel nem tudok mit kezdeni. Akkor se fogok csak azért belemenni bármibe is, hogy legyen valakim.
F
Igen aztán lett, nem tudtam addig mi a baja az olyanoknak akiknek volt, aztán rajöttem...jesszus mennyi hülye p..cával kellett együtt élni.
De hát rengeteg szép emlék is maradt, ne búcsúlj jöhet bármikor neked is valaki, csak legyél nyíltabb, hülyeskedni kell, pajzánkodni...ha egyik sem megy menj el edzeni, nekem ez nagyon bevállt.
*minden lánynak kevés vagyok*
Tettél annak érdekében valaha, hogy ez ne így legyen, vagy csak sajnáltatod magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!