Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ahh miért nem tűnik el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ahh miért nem tűnik el?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Januárban megismerkedtem egy sráccal márciusban találkoztunk. Ez után rendszeresen találkozgattunk.

Erre április végére eltűnt teljesen.

Júniusban felbukkant újra. De nekem nagyon rosszul esett. Azóta mindig mondja, hogy hiányzom neki meg szarul érzi magát emiatt (hogy nem írt és akkor is hiányoztam neki) és, hogy reméli még lesz lehetősége velem lenni.

Megkértem szépen, csúnyán, hogy tűnjön el és ne keressen többet. Még mindig írogat nekem, letiltani nem szeretném, se megbántani. De nem teszi és már idegesít mert én nagyon szeretem őt de nem akarunk egymástól elvileg semmit.

2022. aug. 26. 00:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
47%
Jó eséllyel mással is alakult neki valami, aki miatt kioffolt téged, de ott padlóra huppant, és most jönne vissza a tutipunciba, 'ha nincs ló, jó a szamár is' alapon. Amíg nem jön egy ló. Akkor megint el leszel felejtve X hónapra, vagy örökre. Te tudod hogy kell-e ez neked. Már az óriási red flag hogy ilyen idióta gyerek módon intéze a dolgokat.
2022. aug. 26. 18:04
 12/12 anonim ***** válasza:

Pedig bizony le kell tiltani. Mire vársz?

Nem szeretnéd letiltani? Akkor meg szenvedj. Jó kis alak lehet így a leírtak szerint.

2022. aug. 27. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!