Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ahh miért nem tűnik el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ahh miért nem tűnik el?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Januárban megismerkedtem egy sráccal márciusban találkoztunk. Ez után rendszeresen találkozgattunk.

Erre április végére eltűnt teljesen.

Júniusban felbukkant újra. De nekem nagyon rosszul esett. Azóta mindig mondja, hogy hiányzom neki meg szarul érzi magát emiatt (hogy nem írt és akkor is hiányoztam neki) és, hogy reméli még lesz lehetősége velem lenni.

Megkértem szépen, csúnyán, hogy tűnjön el és ne keressen többet. Még mindig írogat nekem, letiltani nem szeretném, se megbántani. De nem teszi és már idegesít mert én nagyon szeretem őt de nem akarunk egymástól elvileg semmit.

2022. aug. 26. 00:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
mit ír, hol volt másfél hónapig???
2022. aug. 26. 01:42
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
mit jelent, hogy szépen, csúnyán küldted el??
2022. aug. 26. 01:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

én vagy letiltanám vagy írnám, hogy már van egy alakuló kapcsolatom (ez nekem eddig bevált)!!

24L

2022. aug. 26. 01:43
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
"Még mindig írogat nekem, letiltani nem szeretném, se megbántani." - Ő sokkal jobban megbántott téged, szóval nyugodtan ajándékozz neki egy tiltást.
2022. aug. 26. 08:45
 5/12 A kérdező kommentje:

2-es válaszoló.

Hát egyszer megírtam neki amikor már nagyon elegem lett és ilyen hírtelen felindulásból, hogy “Mi a f@szomnak kell írogatni mikor megmondtam, hogy nem vagyok kíváncsi rád.”

Erre csak annyit írt, hogy “Nagyon sajnálom…😞”

2022. aug. 26. 10:14
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Most szereted de azt akarod hogy tűnjön el? Beszéljétek meg,ha kell újból és tisztázni hogy ki mit-akar. Ha csak barát akar lenni akkor vége. Meg ha nem tűnik elég meggyőzőnek az indokja hogy miért tűnt el, akkor megpróbálhatod kiszedni vagy tiltsd le, aki hazudik az meg is érdemli.
2022. aug. 26. 10:26
 7/12 A kérdező kommentje:
Azért szeretném, hogy eltűnjön mert én szerelmes voltam belé és még valamennyire mindig érdekel de nagyon összezavar.
2022. aug. 26. 10:39
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
Még mindig azt tudom írni hogy ha érdekel akkor ne add fel teljesen. Írd meg neki hogy összezavart és beszéljétek meg. Nagyon sok opció nincs is.
2022. aug. 26. 10:57
 9/12 anonim válasza:
100%
Nem írtad, hány évesek vagytok, de ettől függetlenül ne viselkedj úgy, mint egy people pleaser. Ha megmondta, miért tűnt el, akkor mérlegelj az alapján; ha pedig nem mondta meg, akkor meg a titokzatoskodása alapján, hogy meg tudsz-e neki bocsátani. Ha igen, akkor is tudatnod kell vele, hogy mennyire megbántott és azonnal felállítani magadban egy határt, amit ha törik-ha szakad betartasz (pl. "ha megint eltűnik, instant letiltom mindenféle magyarázat nélkül"). Ha nem tudsz neki megbocsátani és ennek ellenére nem hajlandó kilépni az életedből, muszáj leszel erővel kitenni és rögvest letiltani. Ha ettől rosszul éreznéd magad, írj neki előtte néhány sort arról, hogy mit érzel - ha van minimális érzelmi intelligenciája (amit az általad leírtak alapján egyébként nem feltételezek), akkor tanul belőle és ha legközelebb megismerkedik valakivel, nem követi el ugyanezt a hibát. Te pedig gondolj rá úgy, hogy tanítottál neki valamit, szép munka, lépj tovább és keress olyat, aki úgy kezel, ahogy megérdemled.
2022. aug. 26. 11:02
 10/12 NTBS ***** válasza:
Mert akar valamit, de azért jó lenne tudni, hogy miért tűnt el. Nem mindegy, hogy beteget ápolt vagy bulizott.
2022. aug. 26. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!