Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta a pasi hogy így nem csókol senki de...?
... de nekem ez volt az első életemben, azóta többször csináltuk fel is állt neki de nem tudom
ez irónia és nagyon rossz lehetett neki?
Hány éves vagy kérdező? 12?
Mert úgy tűnik, bár lassan de biztosan már meg azok is lekoroznek, eskü. xD
Már bocsi, de te neked nem felvilágosítás szexről és társai? Vagy soha nem olvastál cikkeket, lapokat? Azért kérdezem, mert totál úgy tűnik.
Elmondom neked a frankót:
1) Ez a pasi vagy oda van érted.
2)Csak természetes fizikai reakció történt részéről. Tudod a fiúknak akkor is van erekciojuk ha reggel felkelnek - reggeli merevedés.
Úgyhogy ez a kettő opció áll fenn.
De az biztos azután, hogy kiismer és rajon, hogy milyen butuska vagy előbb utóbb otthagy.
Elvégre hiába néz ki a nő jól, ha nem tud nyújtani semmi jót vagy olyan buta mint a cipő talpa.
Különben nagyon remélem hogy ez csak egy troll kérdés, mert hihetetlen hogy léteznek ilyen tudatlan emberek, mint te.
Mi lesz veled, ha majd megakar fektetni, tudod hogy gumit is kellene használni, vagy tabit?
Vagy hagyod hogy benyomja simán aztán 9 hónap múlva anya leszel?
Könyörgöm nézz utána a dolgoknak, ha már annyira pasizni akarsz, mert jelenleg nagyon gáz vagy.
Szörnyű! :/
Szerintem meg van veled elégedve.
Amellett, hogy merevedése van, a megelégedettségét abban látom, hogy többször csókolóztatok. Ha nem lenne jó neki, nem akart volna csókolózni.
Persze, kivételek akadhatnak, talán ő is az.
Ne gondolj rosszra, alighanem jól csókolsz, csak sok még tapasztalatlan lány tart attól, hogy nem jól csókol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!