Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha féltékeny...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha féltékeny vagyok? Hogy tudnék átlépni rajta

Figyelt kérdés
pár hete elkezdtem chatelni (snapchaton) az egyik lány osztálytársammal nagyon jól kijöttünk, elhatároztuk hogy suliban is többet beszélünk majd. Viszont néha küldött nekem olyan képeket amin egy bizonyos fiúval csinál dolgokat (bemennek városba stb) nem kérdeztem tőle hogy ki ő a képeken. Meg nem úgy tűnik mintha kapcsolatban lennének. És féltékeny lettem annak ellenére hogy nem mondtuk ki hogy járunk e mit tudnék csinálni szerintetek?

2022. aug. 25. 15:18
 1/3 anonim ***** válasza:
29%
Ne legyél féltékeny.
2022. aug. 25. 15:20
 2/3 anonim ***** válasza:

De milyen hülyeség már, hogy attól leszel hűséges, meg nem féltékeny, mert "kimondtuk" hogy járunk.

:-) :-)

2022. aug. 25. 15:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Haha ok nem leszek az (:
2022. aug. 25. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!