Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez milyen szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez milyen szerelem?

Figyelt kérdés
Arra az esetre gondolok amikor nem feltétlen azért szeretted meg a másikat mert olyan “hű de jól néz ki” és ezzel tisztába is vagy, tudod hogy sokkal jobban is kinéznek nála mások akikre néha rá is nézel de a szíved valamiért mindig őt választja?

2022. aug. 20. 23:03
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

nyilván nálad is van jobb csaj/pasi... de nem minden a külső.

ez talán szerelem, bár abban a testi vágy is benne van.

szval lehet plátói szerelem, akivel nem akarsz szexelni, de amúgy szereted, és másképp, mint egy barátot.

2022. aug. 20. 23:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a normális
2022. aug. 21. 08:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem a jelenlegi kapcsolatban pont így van. Általában nekem a vékony, magas, csupasz arcú srácok jönnek be. A barátom kicsit dagi, átlag magas, borostás és az arca se kimondottan az ideálom. Ennek ellenére nagyom tetszik, imádom ahogy kinéz, hozzábújni, meg mindent, de ez nem mindig volt így. Mikor megismertem nagyon nem tetszett a külseje, aztán ahogy beleszerettem a lelkébe egyre inkább vonzó lett a kinézete is. Szóval ezekben az esetekben ez többnyire így működik szerintem, a szerelem megszépíti a másik külsejét:) Emellett persze ugyanúgy látom, hogy nem kimondottan az ideálom, és azt is látom, hogy melyik pasi az, de ő mégis valahogy azt a kivételt képezi, aki sokkal jobban bejön bármilyen adonisz pasinál :D
2022. aug. 21. 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez a normális szerelem.

Sokan tanulhatnák!

2022. aug. 21. 13:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is voltam már úgy hogy valakinek a külseje nem tetszett, de beleszerettem a lelkébe és a külseje is megszépült. Vagy olyan hogy nem kifejezetten volt az ideálom de a lelkébe szerettem bele. Szerintem az ilyen szerelem a legjobb.
2022. aug. 21. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!