Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet-e elmondani a fiúknak, hogy tetszenek nektek lányok? És fiuk ti , hogy szoktátok le reagalni a dolgot?
#9 OP
#3-as válaszoló és #8as vagyok.
A konstruktív kritikára ne ellentámadással, hanem alázattal válaszolj, előrébb visz majd az életben, főleg ha ennyire gyengék a kognitív képességeid.
"jó ötlet-e elmondani a fiúknak, hogy tetszenek nektek lányok?" Kontextus nélkül ez azt jelenti, hogy jó ötlet-e elmondani a fiúknak, hogy tetszenek neked a lányok. Szerencséd hogy nálad két kategóriával értelmesebb emberek vannak itt, és képesek a félresikerült agyszülevényeid is kibogozni, ettől még ne neked álljon feljebb. Alázat, önreflexió, fejlődés.
Alázatos vagyok, nem küldtem el senkit a nem tudom hova. Meg is köszöntem a válaszokat. És be vallom tényleg értelmetlen az első része a kérdésemnek, amiért elnézést kérek.
A 8# válaszoló szerintem szebben is megtudta volna fogalmazni azt, hogy igen tényleg értelmetlen picit a kérdésem.
Nem azt, hogy ő úgy hiszi képtelen vagyok egy kérdést megfogalmazni.
A 11# válaszoló pedig nagyon is kifejezte a nem tetszését, szóval hol az alázat tőle?
"Tanulj már meg írni" kedves felszólítás mit ne mondjak.
Nem vagy alázatos, még most sem.
De szerencsére már látod a hibádat, ez fejlődés.
Próbálj meg egyrészt rendesen megtanulni magyarul, VESSZŐKET KITENNI pl., és tényleg tanulj egy kis alázatot, megértést is.
Jót fog tenni az életben, meglátod.
A fiúknak meg tényleg jó ötlet elmondani a dolgokat, mivel azt értik.
De ne egyszerre rohand le őket, hanem fokozatosan, és adj nekik időt gondolkodni.
Nem értem miért gondolod még most is azt, hogy nem vagyok alázatos. Nem is ismersz amúgy.
Szerintem neked sem esne jól, hogy valaki olyan hangnemben írjon neked, mint a 11# válaszoló vagy a #8. Hibás a kérdésem ez tény, de nem lehordásra számítottam attól a két emberkétől.
Ott pedig az van, hogy te vagy a kérdező, te vagy itt a házigazda.
SOKKAL jobbnak kell lenned, mint a válaszolóknak, és neked kell itt rendet tartani.
Ha hisztérikusan válaszolsz a kritikákra, akkor az értelmes emberek elmennek innen, és maradnak a trollok.
Na, TŐLÜK aztán remek válaszokat kapsz majd!
OP
#3 8 12 vagyok. Koszi a valaszod, es hogy emberien lereagáltad, tisztellek érte.:) latod, igy is lehet. Sok sikert a fiukkal!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!