Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jó ötlet-e elmonda...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet-e elmondani a fiúknak, hogy tetszenek nektek lányok? És fiuk ti , hogy szoktátok le reagalni a dolgot?

Figyelt kérdés
2022. aug. 17. 09:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj már meg írni, én is félreértettem a kérdést, és el kellett olvasnom 3x mire rájöttem hogy mi a kérdés
2022. aug. 17. 13:09
 12/17 anonim ***** válasza:

#9 OP

#3-as válaszoló és #8as vagyok.

A konstruktív kritikára ne ellentámadással, hanem alázattal válaszolj, előrébb visz majd az életben, főleg ha ennyire gyengék a kognitív képességeid.

"jó ötlet-e elmondani a fiúknak, hogy tetszenek nektek lányok?" Kontextus nélkül ez azt jelenti, hogy jó ötlet-e elmondani a fiúknak, hogy tetszenek neked a lányok. Szerencséd hogy nálad két kategóriával értelmesebb emberek vannak itt, és képesek a félresikerült agyszülevényeid is kibogozni, ettől még ne neked álljon feljebb. Alázat, önreflexió, fejlődés.

2022. aug. 17. 13:33
 13/17 A kérdező kommentje:

Alázatos vagyok, nem küldtem el senkit a nem tudom hova. Meg is köszöntem a válaszokat. És be vallom tényleg értelmetlen az első része a kérdésemnek, amiért elnézést kérek.

A 8# válaszoló szerintem szebben is megtudta volna fogalmazni azt, hogy igen tényleg értelmetlen picit a kérdésem.

Nem azt, hogy ő úgy hiszi képtelen vagyok egy kérdést megfogalmazni.

A 11# válaszoló pedig nagyon is kifejezte a nem tetszését, szóval hol az alázat tőle?

"Tanulj már meg írni" kedves felszólítás mit ne mondjak.

2022. aug. 17. 14:06
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem vagy alázatos, még most sem.

De szerencsére már látod a hibádat, ez fejlődés.

Próbálj meg egyrészt rendesen megtanulni magyarul, VESSZŐKET KITENNI pl., és tényleg tanulj egy kis alázatot, megértést is.

Jót fog tenni az életben, meglátod.

A fiúknak meg tényleg jó ötlet elmondani a dolgokat, mivel azt értik.

De ne egyszerre rohand le őket, hanem fokozatosan, és adj nekik időt gondolkodni.

2022. aug. 18. 10:13
 15/17 A kérdező kommentje:

Nem értem miért gondolod még most is azt, hogy nem vagyok alázatos. Nem is ismersz amúgy.

Szerintem neked sem esne jól, hogy valaki olyan hangnemben írjon neked, mint a 11# válaszoló vagy a #8. Hibás a kérdésem ez tény, de nem lehordásra számítottam attól a két emberkétől.

2022. aug. 18. 10:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Ott pedig az van, hogy te vagy a kérdező, te vagy itt a házigazda.

SOKKAL jobbnak kell lenned, mint a válaszolóknak, és neked kell itt rendet tartani.

Ha hisztérikusan válaszolsz a kritikákra, akkor az értelmes emberek elmennek innen, és maradnak a trollok.

Na, TŐLÜK aztán remek válaszokat kapsz majd!

2022. aug. 18. 11:04
 17/17 anonim ***** válasza:

OP

#3 8 12 vagyok. Koszi a valaszod, es hogy emberien lereagáltad, tisztellek érte.:) latod, igy is lehet. Sok sikert a fiukkal!!

2022. aug. 18. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!