Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jó ötlet-e elmonda...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet-e elmondani a fiúknak, hogy tetszenek nektek lányok? És fiuk ti , hogy szoktátok le reagalni a dolgot?

Figyelt kérdés
2022. aug. 17. 09:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer kezdeményeztem egy fiúnál,úgy álltam hozzé hogy semmi veszteni valóm nem lehet,hisz nem volt nekem senkim,máshogy álltam volna hozzá ha pl legjobb barátom lett volna vagy ilyesmi.

Szerintem attól is függ kinek írjuk,aki gyerekes és csak kinevet mindenkit annak nem érdemes,de akin látszik,hogy érett,akkor annak valoszinu le lehet irni mert ha vissza is utasit,tobb mint valoszinu h nem mondja el senkinek.

2022. aug. 17. 09:29
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Örömmel veszem, feltéve, hogy megértem, s nem titkos üzenetekkel bombáz - volt erre is példa ;)
2022. aug. 17. 09:49
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fura, ne nagy szavakat mondogasson, hanem kezdeményezzen találkozót, ismerjük meg egymást, alakuljon ki valódi kémia (és nem valami fantázia), flört, tapi, csók, bugyilemarcang, és majd utána érzelgősködés. Derült égből az ilyesmi inkább fura, és gyerekes.
2022. aug. 17. 09:55
 4/17 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat! 😀
2022. aug. 17. 10:08
 5/17 anonim ***** válasza:

A női homoszexualitás sokkal elfogadottabb sztem, így legtöbb férfi ezt izgatónak tartja, főleg mert egyből elképzeli, hogy két nővel lehet. De aztán lehet, hogy csak magamból indulok ki. :-)

49f

2022. aug. 17. 11:50
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Simán kezdeményezek egy fiúnál. A tetszés önmagába semmit nem jelent. Tetszett már egy pár cipő is, mégse lett belőle semmi. De ha valaki stílusra és külsőre bejön, mellé még személyiségre is akkor pláne nincs veszteni valóm. Max elutasít.
2022. aug. 17. 12:10
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
5#-os vagyok, félreértettem a kérdést, sorrryy!
2022. aug. 17. 12:12
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Amugy ujraolvasva teljesen ertheto hogy felreertetted. A kerdezo keptelen ertelmesen megfogalmazni egy kerdo mondatot.

2022. aug. 17. 12:21
 9/17 A kérdező kommentje:
Jelzem, hogy más tudta értelmezni a kérdésem. Ha neked nem sikerült és az 5# válaszolonak sem, akkor ne írjon rá választ, egyszerű :)))
2022. aug. 17. 12:31
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérdező, az első mondat katasztrófa. Ha jól értelmezem jó ötlet-e elmondani a srácnak hogy tetszik neked? Ha nem ez az,akkor fogalmam sincs.
2022. aug. 17. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!