Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondtam a fiúnak aki tetszik, hogy vele álmodtam. Ő meg tudni akarta , hogy mit. Semmi olyan nem volt, max egy csók az álmomban vele. Erre azt írta, hogy aranyos. Ez miért aranyos? Hogy érti?:)))
Figyelt kérdés
2022. aug. 14. 22:38
1/5 anonim válasza:
Szerinted? Képtelen vagyok elhinni, hogy neked ez megfejthetetlen rejtvény.
A következőt mondtam volna: mi lenne, ha kipróbálnánk, hogyan lesz az álomból valóság?!
Úristen, milyen világban élünk, hogy a fiatalokból kiveszett a természetes ösztön?! Elkeserítő. A mi korosztályunk nem a virtualitásban élt, rengeteg barát, ismerős, szerelmek…
2/5 A kérdező kommentje:
Mostanában kezdtünk el beszélgetni messze vagyunk egymástól, régóta tetszik de akkor nem mertem oda menni hozzá amikor lehetett
2022. aug. 14. 22:58
3/5 anonim válasza:
Akkor most kell odamenned, ha szeretnél tőle valamit.
Egyenjogúság van, ugye...
4/5 anonim válasza:
#1 biztos azért van ennyi 40-50 éves magányos alkoholista.
5/5 anonim válasza:
Mi mást írna rá?
Ez kb annyit jelent hogy felfogta es jolesik neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!